Home Društvo Hrvatska predsjednica poziva na Pantovčak Hrvate iz BiH!

Hrvatska predsjednica poziva na Pantovčak Hrvate iz BiH!

SHARE

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u subotu 2. prosinca će, prvi put, otvoriti vrata Pantovčaka Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, objavljeno je na njezinom Facebook profilu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Povod i razlog za prijam Hrvata iz BiH hrvatska predsjednica nije obznanila, a njezinom službenom Facebook profilu tek je osvanula najava samog događaja:

“U subotu, 2. prosinca 2017. godine Ured predsjednice Republike Hrvatske otvara svoja vrata Hrvatima iz Bosne i Hercegovine.

Zainteresirani svoj dolazak moraju prijaviti putem obrasca koji se nalazi u na internetskoj stranici u prilogu. Popunjeni obrazac potrebno je poslati na e-mail protokol@predsjednica.hr ili putem faksa broj 385 1 4565 159 najkasnije do nedjelje, 26. studenoga 2017. godine”.

Kako će hrvatska predsjednica primit u svom uredu na Pantovčaku Hrvate iz BiH samo 3 dana nakon izricanja pravosnažne presude dužnosnicima Hrvatske Republike Herceg Bosne u Haagu, špekulira se kako je taj prijam povezan s presudom “šestorki”.