Home Društvo Ornela Vištica ljubi Matu Jankovića?

Ornela Vištica ljubi Matu Jankovića?

SHARE
Jedna od naših najpopularnijih glumica Ornela Vištica lani je prekinula vezu s RTL-ovim direktorom fotografije Igorom Zelićem, a nedavno je izjavila kako nije bitno to da njezin muškarac mora biti princ na bijelom konju, nego iskren čovjek. Čini se da je pronašla upravo takvu osobu, koja je čini sretnom i ispunjenom. Riječ je o iskusnom chefu i promotoru hrvatske gastronomije Mati Jankoviću

Na Instagramu je lijepa glumica početkom mjeseca imala prepisku s članom žirija u RTL-ovom kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, pored objavljene fotografije iz dana u kojima se natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Ornela je komentirala da je to ‘valjda prvi put da ju je uhvatila kamera, a da nije znala’, a Mate je komentirao: ‘That makes it even more fun. For us.’ (To je još zabavnije za nas.)

tportal
Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/InstagramNo čini se da je jednu od naših najtraženijih glumica kamera ipak uspjela uhvatiti, i to dok je izmjenjivala nježnosti. Lijepa glumica uhvaćena je u romantičnim trenucima s omiljenim televizijskim kuharom u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u jednom zagrebačkom kafiću, kao što se vidi na fotografiji koju nam je ustupio čitatelj.

Ornela Vištica i Mate Janković su u zagrebačkom kafiću izmjenjivali nježne dodire i poljupce
Ornela Vištica i Mate Janković su u zagrebačkom kafiću izmjenjivali nježne dodire i poljupceIzvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kako do sada nije voljela govoriti na temu svog intimnog života, takva je bila i ovoga puta. ‘Sada, u ovom trenutku, to ne bih htjela komentirati pa bih vas molila za razumijevanje’, rekla je za tportal uvijek susretljiva Ornela.