Home Gospodarstvo Brojni izlagači na konferenciji PR days Mostariensis

Brojni izlagači na konferenciji PR days Mostariensis

SHARE

U sklopu konferencije PR-days Mostariensis održat će se četiri sekcije, a prva je pod nazivom Političko-institucionalni 3.0, a neki od izlagača su dr. Zoran Tomić, dr. Najil Kurtić, dr. Miloš Šolaja, dr. Damir Jugo i još mnogi drugi – najavili su organizatori na danas održanoj konferenciji za novinare.

U petak će biti održane preostale tri sekcije, naziva Mediji 3.0, Korporativni PR 3.0 te Praksa 3.0. Izlagači su dr. Đorđe Obradović, dr. Boban Tomić, dr. Marija Putica,  mr. sc. Vuk Vučetić,  dr.Emir Kurtović, dr.  Brano Markić,  Božidar Novak, Krešimir Macan i mnogi drugi.

Tema PR 3.0 , znači da će ona cijelo vrijeme govoriti  o Odnosima s javnošću, medijima , integriranoj komunikaciji u kontekstu novog društvenog obilježja, u kontekstu novih medija˝, kazao je predsjednik organizacijskog odbora doc. dr. Nino Ćorić.

Svečano otvaranje PR days Mostariensis je u hotelu Mostar, 23. studenog  od 16.00 sati.

Postoji veliki prostor za uređenje područja  Odnosa s  javnošću, ali i prostor za poticanje i unapređenje  rada u toj profesiji, počevši od zakonskog uređenja, profesije koja je trenutno otvorena, preko edukacije kontinuiranog obrazovanja, i osnivanja studija prije četiri godine˝, kazao je član organizacijskog odbora doc. dr. Ilija Musa.

PR-days Mostariensis ove godine dovodi preko 30 izlagača, koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Zbog velike zainteresiranosti cilj organizatora je da se iduće godine organizira PR week Mostariensis.