Home Vijesti Na proslavi Bandićeva 62. rođendana okupilo se 300-injak ljudi

Na proslavi Bandićeva 62. rođendana okupilo se 300-injak ljudi

SHARE
U srijedu 22. studenog u 18 sati u restoranu Skenderica u Remetama počela je proslava 62. rođendana zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, najdugovječnijeg hrvatskog političkog dužnosnika.

Na proslavi se okupilo 300-injak ljudi, što i nije čudno s obzirom na to da su mu mnogi skloni. Proslavio je s bliskim suradnicima, stranačkim kolegama i prijateljima.

Rođendanu su prisustvovali brojni uvaženi gosti među kojima su bili glasnogovornica Ureda gradonačelnika Dajana Antonija Bebek, predsjednica GO Bandić Milan 365 Jelena Pavičić Vukičević, v.d. pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, Miroslav ‘Ćiro’ Blažević, Ana Stavljenović Rukavina i predsjednik Odbora za branitelje Miodrag Demo. Prvi put bio je prisutan i Tomislav Madžar, izaslanik predsjedničkog ureda, a došao je i predsjedničin suprug Jakov Kitarović.

Bandić je svim pripadnicama ljepšeg spola podijelio crvene ruže. Repertoar je bio raznolik pa su tako osim tamburaškog benda gradonačelniku su za rođendan zapjevali i Ana Rucner i Vlado Kalember. Atmosfera je bila i više nego vesela, neki gosti su i zaplesali, a osoblje ih je ponudilo vinom i ukusnim kiflicama nakon čega su kušali rođendansku tortu.

Također, gradonačelnik je odlučio da će umjesto rođendanskih poklona uzvanici donirati Zakladi za zdravi mozak, čiji je predsjednik Veljko Đorđević održao govor i zahvalio se.