Home Zanimljivosti Sve Matine žene i jedan sin: Znate li da je zgodni kuhar...

Sve Matine žene i jedan sin: Znate li da je zgodni kuhar i brižan otac?

SHARE

Lijepa glumica Ornela Vištica ljubi poznatog hrvatskog kuhara Matu Jankovića! Vijest je to koja je u utorak poput eksplozije odjeknula u hrvatskim medijima.

Kao što smo već pisali, nagađanja o vezi krenula su nakon što je Tportal objavio njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu u jednom od zagrebačkih kafića.

Snimljeni su u intimnom trenutku, a prema izjavama svjedoka par je navodno i razmjenjivao poljupce. Nagađanja o vezi oboje nisu željeli komentirati, ali istu nisu niti demantirali.

Jankovića, kojeg trenutno možete gledati kao člana žirija RTL-ovog kulinarskog šoua ‘Tri, dva, jedan-kuhaj!’, od početka njegove televizijske karijere povezuju s mnogim zgodnim ženama.

S jednom od njih, Ivanom Natalijom Bajaj s kojom je u vezi bio tri godine ima osmogodišnjeg sina Andreja, zbog kojeg je, kako je izjavio u jednom intervjuu, postao odgovoran otac. Za razliku od mnogih javnih osoba koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije djece, Janković sina i obiteljski život drži daleko od očiju javnosti.

“Prema očinstvu imam konzervativan stav. Otac mora biti otac. Kao što je i meni moj bio. Neću reći da sam imao liberalan odgoj, ali imao sam roditelje koji su bili puni razumijevanja. Nisam imao potrebu za buntom tijekom adolescencije. I to samo zato što sam imao normalne roditelje s kojima sam mogao komunicirati. Nisu bili opterećeni dogmama, nego su me odgajali tako da za sebe odaberem najbolje. Ali i da kažem: hvala, molim, dobar dan… Da poštujem ljude oko sebe i da ih uvažavam. A ostalo je sve na meni”, izjavio je tada za Story.

S majkom svog sina prekinuo je nedugo nakon što se zbog televizijske i poslovne karijere iz Rijeke preselio u Zagreb, gdje je radio na snimanju prvog hrvatskog ‘Masterchefa’, u kojem je također bio jedan od članova žirija.

Iako su ga tijekom snimanja šoua povezivali s voditeljicom Ivanom Nanut, vezu je demantirao, izjavivši da je jedino što ih povezuje zajednička ljubav prema hrani i dobrom vinu.

No, to ne znači da zgodni kuhar u Zagrebu nije pronašao novu ljubav. Na jednom od tečajeva koje je vodio Riječanin sa zagrebačkom adresom upoznao je zgodnu ekonomisticu Ivanu Babić iz Zadra, u čijem rodnom gradu je neko vrijeme čak vodio jedan restoran.

Zbog konstantnog putovanja na relaciji Zadar – Zagreb – Rijeka, u kojoj mu živi sin to mu je postalo naporno, pa je zbog očinskih obaveza napustio projekt. Prema svemu sudeći Janković je prekinuo i višegodišnju vezu s djevojkom.

Nova odabranica njegovog srca, prema pisanju medija je zgodna hrvatska glumica Ornela Vištica, koja je prije njega godinu i pol dana bila u vezi s RTL-ovim direktorom fotografije Igorom Zelićem.