Home Nekategorizirano Simona se odlučila na drastičan potez: Nećete vjerovati što je napravila!

Simona se odlučila na drastičan potez: Nećete vjerovati što je napravila!

SHARE

Simona Mijoković odavno je napravila velike promjene u životu, a sada se odlučila na još jednu. Odluka je to koju će mnogi potpuno razumjeti.

Simona Mijoković već je odavno napravila velike promjene u svom životu. Okrenula se vjeri i predala obiteljskom životu u kojem sretno živi uz supruga Stanislava te kćerkicu Gabrijelu i sina Joshuu. Sada se Simona odlučila na još jedan drastičan potez – i mnogi od vas će je razumjeti!

Naime, odlučila je ugastiti Messenger. “Danima sam razmatrala o ovoj odluci i u dogovoru sa suprugom odlučila sam ugasiti Messenger. Svi koji me poznaju ili su se samo jednom dopisivali sa mnom znaju da se uvijek trudim odgovoriti na poruke. Ali… Zaista više ne mogu odgovarati. Zašto? Svaki dan dobijem jako puno poruka”, napisala je između ostalog Simona.

Rekla je i kako joj to oduzima zaista puno vremena. “Duhovno me to dosta iscrpi. Moja zajednica, suprug i djeca tu trpe. Zaista od srca sam se dopisivala i od srca davala savjete, evo šesta godina. Mislim da moja obitelj itekako zaslužuje da ima mene sto posto u danu”, zaključuje Simona. Dodala je da će se i dalje družiti s prijateljima i obožavateljima na Facebooku, koliko joj obaveze budu dopuštale.