Home Vijesti DRAMA U RODILIŠTU Rodilji donijeli sendvič s ecstasyjem, testirali je i na...

DRAMA U RODILIŠTU Rodilji donijeli sendvič s ecstasyjem, testirali je i na HIV

SHARE

Gotovo nevjerojatna vijest dolazi iz Skoplja, gdje se u utorak navečer odvila prava drama u najvećem makedonskom rodilištu.

Trojica muškaraca pokušali su na silu ući u Kliniku za ginekologiju i porodništvo govoreći kako žele odnijeti sendvič svojoj poznanici koja je upravo rodila. Osiguranje klinike ih je zaustavilo jer je unošenje bilo kakve hrane strogo zabranjeno, pa je došlo do svađe. Muškarci su inzistirali da se sendvič odnese 33-godišnjoj rodilji, a kako njih nisu puštali unutra, dali su ga medicinskoj sestri.

Plave tablete u sendviču

Njihovo ponašanje sestri je bilo sumnjivo, pa je odlučila provjeriti od čega je napravljen sendvič. Između dvije kriške kruha našla je četiri tablete plave boje. Najvjerojatnije se radi o ecstasyju, drogi koja se najčešće uzima na partyjima.

„Posumnjali smo da se radi o nekom narkotiku i odmah smo pozvali policiju, koja je preuzela slučaj. Rodilja nije znala ni u kojem je mjesecu trudnoće bila, niti kada je imala posljednju menstruaciju. Naši pedijatri su ocijenili da je beba zrela za porod. Rodila se sa 2.500 grama i upalom pluća“, izjavila je Viktorija Jovanovska, direktorica Klinike za ginekologiju i akušerstvo, koja je te večeri bila dežurna, piše Telegraf.

Prijetili vratarima da će ih prebiti

I ona je potvrdila da su trojica poznanika žene, koja je u rodilište bila primljena sa jakim trudovima, bili izuzetno agresivni prema vratarima. Prijetili su da će ih prebiti ako ih ne puste, no vratari su ostali neumoljivi.

33-godišnja rodilja je tražila od poznanika da joj donesu sendvič jer je bila jako gladna, a bolnička hrana joj se nije sviđala.

Rodilju testirali na HIV

Iz skopske policije su naveli kako rade na rasvjetljavanju slučaja koji je uznemirio zaposlenike i pacijente rodilišta.

Direktorica Klinike rekla je da je rodilja sada u stabilnom stanju i kako je ovo bila njezina sedma trudnoća. Identitet oca nije poznat. Zbog sumnje na zarazu testirali su je na HIV, ali rezultati se još ne znaju.