Home Zanimljivosti SVE NEKE SVETICE Vjerovali ili ne: One se nisu htjele seksati prije...

SVE NEKE SVETICE Vjerovali ili ne: One se nisu htjele seksati prije braka

SHARE

Iako to možda zvuči nerealno, neke zvijezde apstinirale su prije nego su svojim partnerima izrekle sudbonosno ‘da’. S druge strane, neke koje su imale seksualne odnose, odlučile su da ih partneri ‘čekaju’

Mariah Carey

Apstinirala je s bivšim zaručnikom Jamesom Packerom, a to je učinila i s bivšim suprugom Nickom Cannonom.

– Nick i ja vjerujemo u iste stvari pa smo zaključili kako ćemo pričekati sa seksom sve dok se ne vjenčamo – rekla je Mariah.

Ali Landry

Miss Amerike postala je 1996. godine, a priznala je kako se sa suprugom Alejandrom Monteverdeom nije seksala sve do vjenčanja u travnju 2006. godine.

Jessica Simpson

Zbog svojih baptističkih vjerovanja odlučila je da će ostati djevica. Prvi put se poseksala kad je imala 22 godine sa svojim tadašnjim suprugom Nickom Lacheyem. Razveli su se nakon četiri godine.

Adriana Lima

Brazilska manekenka izjavila je kako nije imala seks prije braka. Tada je otkrila da se želi čuvati za onog pravog. Tri godine kasnije udala se za Marka Jarića i s njim dobila dvoje djece. Rastali su se prošle godine.

Tina Fey

Komičarka je ispričala da se prvi put seksala kad joj je bilo 24, i to sa sadašnjim suprugom Jeffom Richmondom. Suzdržavala se jer je željela pronaći muškarca svog života i s njime izgubiti nevinost.

Ciara

Sa zvijezdom Seattle Seahawksa pjevačica je odlučila živjeti u predbračnoj čistoći. Ciara (31) je prije toga bila u braku s reperom Futureom s kojim ima sina, a rastali su se zbog njegove nevjere.

Zanimljivo, iako su glumile svetice prije braka što se tiče seksa, neke su se veoma lako razvele od svojih muževa.