Home Zanimljivosti ADAM TRAŽI EVU Njemački reality u kojem su svi goli gleda 1,5...

ADAM TRAŽI EVU Njemački reality u kojem su svi goli gleda 1,5 mil. ljudi, a u njemu je bila i jedna Hercegovka

SHARE
Prije tri godine u ovom realityju sudjelovala je i Klara Perko rodom iz Širokog Brijega koja živi u njemačkom Duisburgu i koja je u želji da postane slavna postala sudionica ovog showa

Dok su kod Hrvata popularni showovi poput “Supertalenta“, “Ljubav je na selu” i “Tvoje lice zvuči poznato”, u Njemačkoj vole drukčiji tip zabave.

Slikovni rezultat za Klara Perko Široki brijeg

Kod njih je, otkako se pojavio 2014. godine iznimno popularan show “Adam traži Evu” u kojem natjecatelji, a to su uglavnom poznate osobe, borave u izolaciji nekog otoka i ne nose nijednu krpicu na sebi. U showu četvero ljudi izlazi na spoj, a svi su potpuno goli i tako provode vrijeme,  razgovaraju, razmjenjuju mišljenja, jedu, spavaju u istoj prostoriji, na istom krevetu. Na kraju emisije jedan izabere svog partnera i rodi se par, a često tijekom showa natjecalji se upuste i u seksualne odnose.

I dok se u britanskoj inačici ovog showa takve scene cenzuriraju, u Njemačkoj to nije slučaj.

Glave zvijezde ove sezone su pjevačica Melody Haase i surfer Marius Hoppe koji su pred kamerama ljubav vodili u kadi, na krevetu…. Međutim, nisu na kraju pronašli zajednički jezik i nisu se spojili na kraju emisiju. Ovaj show u Europi gleda 1.5 milijuna gledatelja, a u njemu je sudjelovala i jedna Hrvatica.

Bila je to Klara Perko koja živi u njemačkom Duisburgu i koja je u želji da postane slavna postala sudionica ovog showa i zajedno s ostalim natjecateljima potpuno gola je boravila na atraktivnim plažama Tahitija.

U showu je uspjela  doći do kraja i iako je dobila željenu slavu nije dobila i podršku roditelja koji nisu podržali njeno sudjelovanje u ovom showu i smatrali su takvu ponašanje sramotnim i nemoralnim.