Home Život Za današnje vrijeme nevjerojatan doživljaj jedne Hercegovke s Porodiljno Mostar Iskustva: Doktorica...

Za današnje vrijeme nevjerojatan doživljaj jedne Hercegovke s Porodiljno Mostar Iskustva: Doktorica joj kroz trudnoću nije vidjela da nosi blizance, opisala je svoju traumu pri porodu

SHARE

Ovih dana se na Facebook stranici Porodiljno Mostar Iskustva  pojavilo svjedočanstvo Jasmine Bubalo iz Konjica, koja je opisala svoj doživljaj poroda dvojki, a da joj tokom trudnoće nije otkriveno da nosi blizance. Prije 4 mjeseca postala je sretna majka dva dječaka prenosi hip.baKoliko je to iznenađenje bilo i za nju i babice, ali i trauma kroz koju je prošla, pročitajte u njenom postu koji donosimo u cijelosti:

“Dali je iko dozivio ili cuo da doktori ne vide da nosis blizance? Meni se to desilo cijelu trudnicu mi doktorica govori da nosim jednu bebu. I na porodu saznam da sam nosila blizance, dozivila sam traumu sok, jer me babica isprepadala jer jedna beba prebacila nogu preko guze druge bebe babica je mislila da je djete polomljeno, jer tako djete nemozete biti. Meni je od straha porod kreno brzo sam rodila prvu bebu kazu da je sve uredu, druga babica pipa mi stomak kad govori doktorice im jos jedna beba u stomaku ja sam se tad pocela gubiti jedva dode sebi, rodi i tu drugu bebu. Fala Bogu bebe su uredu. rodila sam dva sina a imam jos dva sina. Nikad mi nece biti jasno kako nije vidjela da nosim blizance na današnjem vaktu. Bebama je sad 4 mjeseca. Ovo je ziva istina!”

Brojni članovi ove stranice čudom su se čudili i komentirali, kao ovaj: “Misusovo svetoo hahahah i šok i nevjerica i sreća i to sve uduplo! Nek su živi i zdravi a Bože sačvaj tih doktoraa!”

Sretnoj majci čestitamo!