Home Kultura Matea Bošnjak djevojka anđeoskog glasa iz BiH svojom je izvedbom postala pravi...

Matea Bošnjak djevojka anđeoskog glasa iz BiH svojom je izvedbom postala pravi Supertalent anđeo!

SHARE

Matea Bošnjak iz  Bosne i Hercegovine na audiciji se predstavila nevjerojatno snažnom izvedbom…

Sedamnaest joj je godina tek, a vokal joj je predivan. Matea Bošnjak iz Viteza nastupila je pjesmom Kaliopi ”Rođeni”.

Ovog puta pjeva uz matricu i sama je na sceni bez prijateljice na klavirskoj pratnji.

Matea Bošnjak svojim je divnim glasom začarala studio. Djevojka dolazi iz BiH, a na auduciji se predstavila snažnom izvedbom. Rekla nam je kako joj nije važno hoće li proći već da ima važnijih stvari. “Bitnije mi je iskustvo i dobar nastup. Pjevala sam prije ovoga i i pjevat ću”, zaključila je Matea koja se pred publikom predstavila pjesmom “Rođeni” slavne Kalopi.

“Ovo će svijet itekako vidjeti! Sa 17 godina imati tako zrelu interpretaciju, tako sugestivno manipulirati publikom, ovako sebe prikazati u jednom drugom svijetlu. Ovo je jedna zrela interpretacija i ja sam opet bez teksta!”, rekla je Tomčić. “Taj glas i ta zrelost sa 17 godina. U emociji, nastupu, vladanju dvoranom, stvarno si fantastična.”, dodao je Janko.

“Pokušat ću reći jednostavnim riječima. Kad pjevaš, imam osjećaj respekta prema tebi. Imaš moćan glas, ovakva vrsta pjesama koje su teške, pate i bore se protiv nepravde, tebi odgovara”, rekao je Matei Bilman. “Kad da je pjesma tvoja, kao da si je sama napisala. S takvom emocijom si je otpjevala. Bila si fantastična, bravo!”, zaključila je Maja.

‘Jako volim ovu pjesmu i imam osjećaj kao da je moja. Posljednja četiri mjeseca intenzivno vježbam ovu pjesmu pa se osjećam kao da je dio mene”, rekla je Matea.