Home Društvo ‘Evora kućna njega’ traži 2 radnika za područje Širokog Brijega

‘Evora kućna njega’ traži 2 radnika za područje Širokog Brijega

SHARE

Jeste li ikada željeli postati certificirani njegovatelj/ica i pomagati starim i nemoćnim osobama? Ukoliko jeste, upravo ste na pravom mjestu – EVORA KUĆNA NJEGA ZAPOŠLJAVA 2 nova radnika za rad sa starim i nemoćnim osobama.

U našem timu ima mjesta za osobe sa iskustvom i one bez iskustva, a koji su spremni da uče. Naši njegovatelji/ice će Vas obučiti kako biste profesionalno i stručno obavljali posao.
Ako želite biti dio EVORA tima, Vaši radni dan bi se sastojao od sljedećih detaljno opisanih poslova:

1.     Briga o higijeni – ovisno o zdravstenom stanju pacijenta/ice o kojem brinete bit će potrebna pomoć pri oblačenju i svlačenju, pomoć pri kupanju i drugi vidovi higijenskih potreba ovisno o klijentu i njegovom zdravstvenom stanju.
2.     Briga o mobilnosti – pomoć osobi o kojoj se brinete pri kretanju u kući i izvan nje ili pomoć pri rekreaciji i šetnji.
3.     Planiranje prehrane – koje uključuje brigu o nabavci namirnica, pripremanje obroka koji su u skladu s potrebama pacijenta/ice prema dogovorenom rasporedu i pomoć pri hranjenju ukoliko je potrebna.
4.     Preuzimanje brige o kućanstvu – Vaš će zadatak biti da vodite brigu o čistoći i urednosti kako kuće tako i odjeće.
5.     Razgovori i zabava – došli smo i do najzanimljivijeg dijela Vašeg posla koji uključuje razgovore, igre te druženje sa starijom i nemoćnom osobom o kojoj brinete.

Važno je napomenuti kako posao naših njegovatelja/ica NE UKLJUČUJE davanje injekcija, promjenu katetera i druge medicinske usluge za koje je zaduženo medicinsko osoblje.

Za prijavu na radno mjesto njegovatelja/ice dovoljno je da nam pošaljete Vaš CV na e-mail info@evoramostar.ba. U CV-u navedite sve bitne podatke – ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona, obrazovanje, iskustvo, imate li položen vozački ispit i vlastiti automobil i sve ostalo što smatrate relevantnim kako biste postali dio našeg tima.

Ukoliko budete odgovarali profilu osobe koju želimo zaposliti i obučiti, po primitku Vašeg CV-a, kontaktirat će Vas osoba iz našeg tima kako bismo dogovorili termin intervju.