Home Auto Šta ćete napraviti ukoliko vas zaskoče kradljivci automobila?

Šta ćete napraviti ukoliko vas zaskoče kradljivci automobila?

SHARE

Iskreno se nadamo da vi nikada  nećete zaista morati saznati šta bi u ovom trenutku uradili, ali samo hipotetski kad bi se našli u ovakvoj situaciji šta bi napravili i kako bi se snašli?

Uživate u dugom vikendu, te ste odlučili da svakodnevno izležavanje na prepunim plažama zamijenite nekom avanturom istražujući makadamske puteve u nadi da će vam se ukazati neka prekrasna panorama kojom će vaša draga oboriti svoj novi rekord na Instagramu. Ali idilični scenarij kao u filmu “Pogrešno skretanje“, odjednom prekinu nabrijani lokalci (zaista ne znamo gdje vi to ljetujete), s namjerom da vam ukradu vašeg ljubimca. Lokalci izvlače palice te vas napadaju. Glavno pitanje (za živu glavu), glasi: Šta ćete vi napraviti u tom trenutku?

Ovakav scenarij, zaista zvuči kao nekaki uvod u film, ali na žalost to se stvarno i dogodilo, a zahvaljujući sabranosti vozač je uspio da izvuće živu glavu, i zadržati svoj automobil. Pogledajte šta je sve kamera za auto zabilježila, i odgovorite nam na pitanje, kakva bi bila vaša reakcija u datoj situaciji.

Šta biste vi napravili, da vas ovako zaskoče lopovi?

Predajem im se – Auto sam osigurao, a sebe nisam!

Trubim u nadi da će nas netko čuti.

Nudim im novac, da smirim situaciju.

Objavljujem video uživo na Face-u kao poziv u pomoć.

Vadim palicu i idemo u ravnopravnu borbu.

Vadim mobitel i zovem policiju!

Vadim mobitel i zovem svoju ekipu!

Pojačavam Severininu pjesmu “Gas Gas”, i gazim ih sve!

LOL, pa tko bi normalan ukrao moju staru kantu od auta?

Budim se, sunce mi previše udarilo u glavu i odlazim na pivo