Home Crna kronika Jutrošnje Gospino ukazanje u Međugorju: “Ja sam majka pravednika i zapamtite samo...

Jutrošnje Gospino ukazanje u Međugorju: “Ja sam majka pravednika i zapamtite samo ovo…!

SHARE

Svakog 2. u mjesecu u Međugorju se ukazuje kraljica Mira, Gospa koja preko vidjelice Mirjane ostavlja poruku za svijet. Ovaj put Majka nas uči kako postati svet i kako moliti srcem.

Draga djeco, obraćam vam se kao vaša majka. Majka pravednika. Majka onih koji ljube i trpe. Majka svetih.

Djeco moja, i vi možete biti sveti. To ovisi o vama. Sveti su oni koji neizmjerno ljube nebeskoga Oca. Oni koji Ga ljube iznad svega. Zato, djeco moja, nastojte uvijek biti bolji. Ako nastojite biti dobri, možete biti sveti a da i ne mislite tako o sebi.

Ako mislite da ste dobri, niste ponizni i oholost vas udaljava od svetosti.

U ovom nemirnom svijetu, punom prijetnji vaše bi ruke, apostoli moje ljubavi, trebale biti ispružene u molitvi i milosrđu.

A meni djeco moja, poklanjajte ružarij. Ruže koje toliko volim. Moje ruže su vaše molitve, izrečene srcem a ne samo izrecitirane usnicama. Moje ruže su vaša djela, molitve vjere i ljubavi.

Dok je bio mali, moj Sin mi je govorio da će brojna biti moja djeca i da će mi mnogo ruža donositi. Nisam ga shvaćala. Sada znam da ste vi ta moja djeca kada mi donosite ruže, kada iznad svega ljubite moga Sina. Kad molite srcem, kada pomažete nasiromašnijima. To su moje ruže. To je vjera koja čini da se sve u životu čini po ljubavi. Da se ne zna za oholost, i da se uvijek spremno oprostiti, nikada ne suditi, uvijek pokušati razumjeti svoga brata.

Zato, apostoli moje ljubavi, molite za one koji ne znaju ljubiti, one koji ne ljube vas. One koji su vam učinili zlo. One koji nisu upoznali ljubav moga Sina. Djeco moja to od vas tražim jer, zapamtite: Moliti znači ljubiti i praštati.

Hvala vam!