Home Društvo Ove godine novost na Adventu u Zagrebu: Otvorena hercegovačka adventska kućica

Ove godine novost na Adventu u Zagrebu: Otvorena hercegovačka adventska kućica

SHARE
Advent u Zagrebu službeno je počeo, a s obzirom da je proteklih godina službeno proglašavan najboljim u Europi, ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

Također, od sinoć u Zagrebu možete uživati u hercegovačkoj adventskoj kućici koju je na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu otvorio jedan hercegovački student u Zagrebu, podrijetlom iz Gruda. – Svake godine sam na Adventu u Zagrebu i odlučio sam ove godine s hercegovačkim sadržajem ponuditi nešto novo glavnom gradu Hrvata – govori za Grude.com ovaj Gruđanin. Ističe da se hercegovačka kućica nalazi na dobroj lokaciji i pristupačna je svima. – Nuditi ćemo livanjski sir, pršut, uštipke, kuhana vina i najbolja hercegovačka vina kao i razne vrste žestica. Imat ćemo program slatko i slano i to najbolja jela, ali i pića. Onako kako su ih pripremale nekad naše bake, tako ćemo ih i mi pripremiti i ponuditi ljudi da degustiraju i uživaju u specijalitetima – govori nam.

Stoga, tko ove godine bude na najboljem Adventu u Europi neka dođe i do hercegovačke kućice koja se nalazi u središtu Zagreba, u Gajevoj ulici do hotela Dubrovnik.

Grude.com