Home Nekategorizirano Hrabar čin ljubavi ove tinejdžerice na koji su mnogi zaplakali proširio se...

Hrabar čin ljubavi ove tinejdžerice na koji su mnogi zaplakali proširio se društvenim mrežama

SHARE

Hannah-ina iskrenost je zaboljela neke, no ona svojim riječima i djelima želi poslati poruku nade.

Hannah Mongie je saznala da je trudna dva mjeseca nakon mature. Voljela je Kadena, djetetovog oca, te su planirali nastaviti svoju vezu. U rujnu 2015. godine, nekoliko dana nakon što je čuo otkucaje srca svoje bebe, Kaden je iznenada preminuo.

Hannah je bila shrvana nakon Kadenove smrti te je bila suočena s najtežom odlukom u svom životu – hoće li sama odgajati dijete ili će ga dati na usvajanje obitelji koja će ga voljeti. “Nisam dopustila da pobačaj bude jedna od opcija”, rekla je Hannah u videu na svom Youtube kanalu te istaknula: “Jednom kad sam saznala da sam trudna, nisam više bila jedna osoba, postala sam zaštitnik tog malog djeteta u sebi. Borim se za njegova prava, a ne za pobačaj.”

Dva sata za cijeli život

Hannah je u ožujku 2016. godine rodila sina kojemu je dala ime Taggart Kaden Marsh. Dva dana nakon poroda ova hrabra tinejdžerica svog je sina predala posvojiteljima. U posljednja dva sata koja je provela sa svojim sinom odlučila je snimiti emotivan video za Tagga kako bi znao zašto ga je dala na usvajanje.

Napravila sam ovaj video kako bi znao koliko te volim”, emotivno je započela video, a kasnije se smirila kako bi svom sinu pričala o njegovu ocu: “Volio te od prvog trenutka”, rekla je dodavši da mu je u osmom tjednu trudnoće poslala poruku s Taggovim otkucajima srca: “Bio je presretan. Želio te naučiti igrati bejzbol i druge sportove.

Kasnije u videu mu je ispričala što se dogodilo: “Dva dana nakon što je čuo otkucaje tvog srca, njegovo se srce zaustavilo. Otada mi je bilo vrlo teško razmišljati o tome da te dam nekoj drugoj obitelji jer si bio zadnje što mi je ostalo od Kadena. No, jednog sam se dana probudila i znala sam da trebaš biti s drugom obitelji, pa sam ti ju odlučila pronaći.”

Hannah se sjeća da je pronašla savršene roditelje za Tagga dok je još bila trudna te je na kraju videa rekla: “Prije nego li te predam Bradu i Emily i prije nego li postaneš njihova beba, želim da znaš da te puno volim. Više nego li sam voljela iti jedno drugo biće na svijetu. Ovu sam odluku donijela iz srca jer sam znala da ti ne mogu dati ono što zaslužuješ, a to su mama i tata. Nadam se da nas tvoj tata sada čuva s neba.

Godinu dana nakon što je rodila, hrabra majka je objavila poruku na svojoj Instagram stranici:

Prije točno godinu dana doživjela sam najbolji i najnevjerojatniji  dan svog života. Rodila sam ljubav svog života. Najljepšu bebu na cijelom svijetu.
On je moje srce i moja duša. Ovaj me dječak spasio na način koji je nemoguće objasniti.
On je razlog zašto volim Boga i zašto toliko volim Isusa i iskupljenje. Nikada mu neću moći pokazati koliko sam zahvalna što je postao dio mog života. Ne znam što bih bez njega. Ja ne bih bila ja da nije njega. Dao mi je svrhu. Suze su mi potekle čim sam prvi put čula njegov plač. Bile su to suze jedne nove ljubavi koju nikada prije nisam iskusila. Duboke ljubavi koju jedna majka osjeća za svoje dijete. Kada bih se mogla vratiti u prošlost i ponovno proživjeti ta tri dana agonije, istog trenutka bih to učinila. Sretan prvi rođendan želim svojoj ljubavi, svom slatkišu, Taggartu Kadenu Marshu. Uvijek ćeš biti moja prva prava ljubav.

Preveo i priredio medjugorje-info.com/Aleteia