Home Društvo Melanijin prvi Božić u Bijeloj kući: ‘Prva dama je kao anđeo’

Melanijin prvi Božić u Bijeloj kući: ‘Prva dama je kao anđeo’

SHARE

elanija Trump, prva dama Amerike, otkrila je svoju viziju Božića u Bijeloj Kući – jednostavno, elegantno s elementima amerikane i prirode. Prvi koji su imali priliku vidjeti kako Božić kod Trumpovih izgleda bila je grupa djece, prenosi Daily Mail.

Prva dama je bila obučena u bež strukiranu haljinu s remenom dok se spuštala niz glavne stube, a nekoliko djece iskomentiralo je da izgleda “kao anđeo”. U samom predvorju angažirane su tri balerine koje su plesale isječak iz poznatog baleta Orašar.

Obitelj Trump odlučila je svoj prvi Božić u Bijeloj Kući proslaviti tematski – cijelu kuću i svaku prostoriju posvetili su određenim američkim tradicijama. Zelena Soba je postala galerija u kojoj se nalaze siluete svih bivših predsjednika, a Plava Soba dom je golemog božićnog drvca kojeg je obitelj ukrasila ornamentima karakterističnima za tradicije saveznih država i teritorija.

Učenici koji su prvi došli u posjetu cijeli su dan proveli s prvom damom koja ih se provela kroz kuću, a zatim su s njome izrađivali ukrase i svoje siluete koje su postavili pokraj svih silueta predsjednika u Zelenu Sobu. Također su izrađivali i božićne čestitke, a pred kraj svojeg druženja Melania ih je odvela do božićnog drvca nazvanog “Zlatno srce” koje je posvećeno vojnicima i trupama koji su trenutno na ratištima. Tamo je prva dama zamolila djecu da pročitaju svoja pisma koja su napisala za vojnike.

Trump tours the holiday decorations with reporters at the White House in Washington | Autor: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Istočno krilo kuće također će postati atrakcija. Naime, obitelj Trump tamo ima svoje kino. Posjetitelji koji dođu u Bijelu Kuću dobit će vodič kroz ukrašene prostorije koji uključuje i animiranu verziju u kojoj ih kroz kuću voditi veliko božićno drvce. Očekuje se da će kroz sezonu božićnih praznika kroz rezidenciju američkog predsjednika i njegove obitelji proći oko 25,000 posjetitelja.