Home Društvo Slatki Božić svima: Širokobriješke mame i ove godine u humanitarnoj akciji

Slatki Božić svima: Širokobriješke mame i ove godine u humanitarnoj akciji

SHARE

I ovoga prosinca širokobriješke domaćice pretražuju recepte u potrazi za najboljim prhkim kolačićima i božićnim ukrasima za torte. Širokobriješke mame – mame širokoga srca i ove godine organiziraju humanitarnu prodaju kolača.

Slatki Božić svima održati će se u petak 8. prosinca 2017. na Trgu širokobrijeških žrtava, to jest “Na mostu”, s početkom u 18.00 sati.

“Lani smo prikupljenim sredstvima olakšali Božić 35 obitelji iz našega grada (paketima s namirnicama i novčanom pomoći za liječenje), a njihova reakcija i zahvalnost nam je poticaj da i ove godine napravimo što je više moguće. Pozivamo sve sugrađane kao i sve koji žele uživati u dobroj zabavi u ovo predblagdansko vrijeme da nam se pridruže”, poručuju organizatorice, dodajući da će se i ove godine štošta moći kupiti.

“Kao i lani, moći ćete kupiti i kušati kolače i fine torte naših vrsnih slastičarki. Ove godine smo htjeli da i oni koji dođu nešto dobiju, pa ćemo organizirati i tomboluu kojoj će sudjelovati svi oni koji kupe kutiju kolačića. Na tomboli će ljudi moći osvojiti različite sitnice, poput kozmetičkih preparata, poklon paketa različitih proizvoda, ali i usluge poput friziranja, profesionalnoga šminkanja ili članarine u fitness centrima. Osim toga, biti će i dvije-tri veće nagrade, ali o tom više uskor”, navode Širokobriješke mame.

Za dobru atmosferu pobrinut će se Grupa Brig i Tamburaši s kamena, a novost su ove godine i topli uštipci, ukusna peciva i meza kojom će se moći počastiti svi posjetitelji. Kako im ne bi bilo hladno, moći će nazdraviti kuhanim vinom, pravim domaćim rakijama, a za one koji ne piju alkohol naći će se čaj, sokovi i voda.

“Sve ovo ćemo osigurati pomoću sponzora tako da će sav prikupljeni novac ići obiteljima u potrebi. Iako priželjkujemo dobru zabavu, veselje i pjesmu, najvažnije nam je ipak da ostvarimo cilj i da barem u vrijeme Božića svi imaju osnovne stvari za život, kako bi ga dostojanstveno mogli dočekati”, zaključuju Širokobriješke mame.

Sve novosti oko ove, kao i svih akcija širokobrijeških mama možete pratiti na Facebook stranici Širokobriješke mame – mame širokog srca.