Home Gospodarstvo NEMAŠ POSAO I SJEDIŠ DOMA? Vrijeme je za promjene

NEMAŠ POSAO I SJEDIŠ DOMA? Vrijeme je za promjene

SHARE

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. REGIONALNI MENADŽER PRODAJE BOLNIČKOG NAMJEŠTAJA

Kompanija Base Line novo je ime na regionalnom tržištu namještaja i prateće opreme. Kao distributer nekoliko svjetskih brandova uredskog i bolničkog namještaja, ova kompanija je u potrazi za kvalitetnim kadrom koji će svojim zalaganjem doprinijeti izgradnji imidža njihovih brandova i unaprijediti prodajne performanse kompanije.

Prijaviti se možete do 08. prosinca 2017. godine. 

2. VODITELJ PRODAJE DIGITALNOG I PROMO TISKA 

Tiskara SUTON d.o.o. Široki Brijeg je među vodećim grafičkim kućama u BiH, s dvadesetšestogodišnjom tradicijom. Zbog stalnog povećavanja obima posla i tržišta, tiskara traži stručne, sposobne i ambiciozne radnike za radno mjesto: Voditelj prodaje digitalnog i promo tiska (1 izvršitelj).

Sjedište radnog mjesta može biti u centrali u Širokom Brijegu ili u poslovnici Sarajevo.

Prijavu s kratkim životopisom dostaviti poštom najkasnije do 12. prosinca 2017. godine. 

3. SENIOR TERENSKI KOMERCIJALISTA 

Pridružite se prodajnom timu LRC d.o.o. koji sa svojom inovativnim i kvalitetnim, financijskim web servisima i informacijama svakodnevno privlači sve više malih, srednjih i velikih poduzeća iz BiH koje u svom poslovanju trebaju najbolja rješenja za praćenje i analizu poslovanja poslovnih partnera i konkurencije.

Ako odmah želite ući u uži krug, onda dokažite iskustvo u prodaji i poznavanje osnova financija.

Potrebni su kandidati za regiju Sarajevo i BiH.

OVDJE pročitajte više o svakodnevnim zadacima i odgovornostima.

Oglas ostaje otvoren do 31. prosinca 2017. godine.