Home Zanimljivosti Stare navike, novo prezime: evo kako Tia Mamić, ex. Jurčić provodi dane...

Stare navike, novo prezime: evo kako Tia Mamić, ex. Jurčić provodi dane nakon udaje

SHARE

Tia Jurčić i Mario Mamić pred oltar su stali početkom listopada, a od tada ih i nismo baš viđali u javnosti. Zadržali su svoje dobre, stare običaje, pa privatni život nastoje držati podalje od očiju znatiželjnika. Nova gospođa Mamić svojski se trudi izostati s društvenih mreža, a njen primjer slijedi i muž.

Najmlađeg člana klana Mamić tako i nećete vidjeti na društvenim događanjima sa suprugom, ali Tiju uvijek možete pronaći na istome mjestu – salonu za uljepšavanje.

Velika ljubiteljica sređivanja i uljepšavanja, Tija je na sva zvona ‘reklamirala’ zagrebački salon zaslužan za njenu frizuru na piru, a to joj je, čini se, i nakon događaja, ostalo omiljeno mjesto. Svoje ekstenzije redovito održava, a brigu oko izgleda prepustila je ‘beauty’ stručnjacima.

Čini se da se za ovaj par malo toga promijenilo nakon vjenčanja. Mario je tajanstven i svoje poslove krije, kao i ostatak familije, a Tija i dalje pozira u salonu kojemu duguje svoj zanosni izgled. Ovoga puta fotografirala se kao prava starleta, lica skrivenog sunčanim naočalama i s dva psića u rukama, sređena od glave do pete.