Home Politika SKANDALOZAN STATUS BOSANSKE ‘POSVUDUŠE’ U isti koš strpala Izetbegovića, Miloševića i Tuđmana

SKANDALOZAN STATUS BOSANSKE ‘POSVUDUŠE’ U isti koš strpala Izetbegovića, Miloševića i Tuđmana

SHARE

Hana Hadžiavdagić Tabaković, ‘posvuduša’ iz BiH, svako malo oglasi se putem društvenih mreža, pokušavajući svojim ‘mudrolijama’ privući pažnju medija.

‘Preko leđa’ Lucije Lugomer koju je opisala kao  ‘debelu i lijenu’ obračunala s plus size manekenkama, ženama nogometaša poručila je da u ‘životu nisu napravile ništa osim što su se bogato udale’, a novim statusom pažnju je odlučila privući ‘trpanjem u isti koš’ Slobodana Miloševića, Alije Izetbegovića i Franje Tuđmana.

“Da mogu pozvati bilo koga na večeru, pozvala bih… Alju, Franju i Slobu da mi konačno iskreno kažu zašto su mi sjebali djetinjstvo?!”, napisala je.

Inače, za koji ne poznaju ‘njezin lik i djelo’, Hana Hadžiavdagić Tabaković predstavlja se kao novinarka, TV voditeljica i ‘lifestyle influencerica’

Široj javnosti postala je poznata nakon što ju je jedan tračerski TV magazin predstavio kao ‘bosansku Paris Hilton’.

Dok još nisu postojale društvene mreže pažnju je privlačila kao ‘posvuduša’ naslikavanjem na raznim javnim događajima, sudjelovala je u ‘Farmi’, okušala se u nekoliko televizijskih projekata, a danas pak pažnju privlači skandaloznim statusima.