Home Šport Trenutak koji je do suza nasmijao Ronalda i Kaku, ali ne i...

Trenutak koji je do suza nasmijao Ronalda i Kaku, ali ne i Cristianovu djevojku

SHARE

Cristiano Ronaldo proglašen je po peti put u karijeri najboljim nogometašem svijeta u izboru uglednog francuskog magazina France Football. Portugalac je na svečanosti u Parizu, točnije u Eiffelovom tornju, primio petu Zlatnu loptu i po toj se brojci izjednačio sa svojim najvećim individualnim rivalom – Lionelem Messijem.

U razgovoru za magazin koji mu je dodijelio trofej Ronaldo je jasno dao do znanja.

“Ja sam najbolji nogometaš u povijesti” 

Govorio je o mnogim stvarima u podužem intervjuu, a možda i najzanimljiviji dio je onaj o svojoj budućnosti.

“Da idem u PSG? Ma kakvi. Ja sam sretan u Madridu. Želim ostati u Realu ako je moguće do kraja svoje karijere. To je klub u kojem ju želim završiti”.

Ronalda se u posljednjih godinu, dvije dosta povezivalo s odlaskom iz Reala i prelaskom u PSG, pa čak i povratkom u Manchester United. No ovom je izjavom ubio svaku nadu da bi se to moglo dogoditi, osim ako naravno ne dođe do velikog obrata.

Na samoj dodjeli nagrade s Ronaldom je bila cijela njegova obitelj, osim naravno troje nedavno rođene djece. Na pitanje voditelja programa Davida Ginole “što želiš za Božić?” Ronaldo je ispalio i nasmijao okupljene uzvanike:

“Još jedno dijete! Šalim se”.

Ginola je odmah pogledao njegovu djevojku Georginu Rodriguez, koja je negativno okretala glavu.

“Ona se ne slaže s tim”, konstatirao je Ginola.

Zaključak Portugalca bio je taj da želi sedam Zlatnih lopti i sedmero djece. Sudeći prema izrazu lica njegove djevojke, ovaj drugi dio teško da bi se mogao dogoditi…

Podsjetimo, Samo u 2017. godini Ronaldo je postao otac blizancima i nedavno djevojčici koju je rodila njegova djevojka. Blizance je na svijet donijela surogat majka.