Home Zanimljivosti PRAVA IGRA SUDBINE Vidio se na obiteljskoj fotki svoje zaručnice snimljenoj na...

PRAVA IGRA SUDBINE Vidio se na obiteljskoj fotki svoje zaručnice snimljenoj na Jadranu kad su bili djeca. Upoznali i zaljubili su se tek godinama kasnije

SHARE

Upoznali su se prije godinu i pol, zaručili prije nekoliko mjeseci, a ovih dana otkrili su da su se zajedno brčkali u plićaku kao djeca. Jedan kraj drugog igrali su se na plaži u Crnoj Gori, odakle imaju i zajedničku fotografiju, a da to uopće nisu znali. Ovu igru sudbine mladi par je otkrio sasvim slučajno. Verona Koliqi živi u Londonu porijeklom je s Kosova, nedavno je pokazivala fotografije iz djetinjstva svom zaručniku Mirandu Buzakuu.

Slikovni rezultat za Verona Koliqi živi

Jedna od fotografija je bila s obiteljskog ljetovanja, djevojčica s rođakinjama pozira na pijesku plaže u Crnoj Gori. No kada je Mirand vidio fotografiju zagledao se u dječaka koji iza njih pluta na ‘luft-madracu’, prepoznao madrac, a i majicu… jer su njegovi. Mladi par isprva nije vjerovao kako su zaista bili na istoj plaži te kako se on slučajno našao na njihovoj obiteljskoj fotografiji.

“Fotografija je snimljena prije 10 godina, a on je prepoznao majicu i luftić koji su bili isti kao njegovi. Krenuli smo s daljnjim analizama i njegova obitelj nam je potvrdila kako su iste godine bili na ljetovanju u istom mjestu. Ispalo je da je moj zaručnik upao u našu obiteljsku fotku”, napisala je razdragana djevojaka uz objavu na Instagramu.

Iako se kao djeca nisu niti upoznali ni igrali zajedno, sreli su se ponovo u ljeto 2016. i to u Kosovu. Godinu kasnije su se zaručili. Njezina priča na Instagramu dirnula je mnoge, ima preko 30.000 oznaka sviđanja, a brojni ljudi prisjetili su se svojih ‘mimoilaženja’ sa sadašnjim partnerima. Većina njih je zaključila kako je mladom paru suđeno da budu zajedno.