Home Društvo Besplatno na korištenje dali kuću udruzi “Fra Mladen Hrkać”

Besplatno na korištenje dali kuću udruzi “Fra Mladen Hrkać”

SHARE

Tvrtka Mandis pharm ljekarna Zagreb omogućila je dodatno proširenje smještajnih kapaciteta Udruge. Ova prijateljska tvrtka Udruzi je na besplatno korištenje dala stambenu kuću, smještenu preko puta ulaza u kliničku bolnicu Sv. Duh od koje je udaljena svega nekoliko koraka. Kapaciteti su prošireni za dodatne 4 smještajne jedinice, 3 kupaonice i zajedničku blagavaonicu te kuhinju koje se prostiru na 2 kata i 160m2. Udruga je i ovaj smještajni kapacitet opremila prilagođenim namještajem i modernim kućanskim aparatima. Omogućen je smještaj za dodatnih 12 korisnika pomoći, te je trenutno ukupan broj korisnika o kojima Udruga istovremeno može skrbiti 45 osoba.

Pročitajte izjavu gospođe Dubravke Mandić, vlasnice tvrtke Mandis Pharm, koja tijekom nedavnog posjeta nije skrivala zadovoljstvo i radost jer je njihova donedavno prazna kuća postala dom brojnim obiteljima koje dolaze na liječenje u Zagreb:

„Vodimo se biblijskim naputkom da je jedna desetina od onoga što prihodiš, što dobiješ, određena za potrebite i siromašne i evo tako i postupamo. Moj me sin, nakon što je na Uskrsni ponedjeljak pogledao film o Udruzi, nazvao i rekao:- „Mama, gledao sam film o Udruzi“. Na što sam ja rekla: – „Znam što misliš, i ja sam razmišljala o tome da kuću na Sv. Duhu, koja je preko puta bolnice, damo Udruzi na određeni broj godina“. Cijela obitelj se složila i s velikim veseljem govorim da me raduje rad Udruge i pomoći koju pružaju te se nadam da će biti još ljudi dobre volje koji će ovako dobre projekte pomoći.“