Home Zanimljivosti Nema šanse da biste ga prepoznali na ulici: Ovako danas izgleda Buzz,...

Nema šanse da biste ga prepoznali na ulici: Ovako danas izgleda Buzz, ‘klinac’ koji nam prije svakog Božića diže tlak

SHARE

Ako ste ljubitelj predbožićnog i božićnog razdoblja, zasigurno niti ovih blagdana nećete propustiti pogledati film ‘Sam u kući’. Njegova radnja svima je dobro poznata, a likovi još više. Jedan od ne baš dragih, koji će nam ovih dana malo povisiti tlak Kevinov je stariji brat, Buzz. Obiteljskog ‘bullyja’ koji obožava maltretirati mlađu braću tumačio je Devin Ratray, kojega danas, da ga sretnete na ulici, sigurno ne biste prepoznali.

Scena iz filma ‘Sam u kući’|Screenshot: YouTube

Nakon filma ‘Sam u kući’ Buzz, odnosno Devin Ratray nije mirovao. Pojavio se u manjoj ulozi u ‘Vragolastom Dennisu’, a u romantičnom filmu ‘Kraljević i ja’ igrao je cimera danskog princa. Osim tih uloga, tumačio je lik Colea u filmu ‘Nebraska’, inače nominiranom za šest Oscara. Igrao je i epizodne uloge u serijama ‘Zakon i red: Odjel za žrtve’, ‘Supernatural’, ‘Person of Interest’ i ‘Blue Bloods’.

Danas je Ratrayju četrdeset godina, a trenutno radi na serijama ‘Mosaic’ i ‘The Tick’. Kako je otkrio u prošlogodišnjem intervjuu, najzabavniji trenuci filma ‘Sam u kući’ odvijali su se iza kulisa.

– Snimali smo u srednjoj školi New Trier u Illinoisu, koju je redatelj John Hughes kupio nakon što se zatvorila i pretvorio ju u filmski studio. Tamo je snimljen i ‘The Breakfast Club’. Ured ravnatelja pretvoren je u studio za šminkanje. Avion u ‘Sam u kući 1’ zapravo je bila sportska dvorana, a da bi došli od ureda ravnatelja do dvorane, dali su nam male romobile na kojima bismo se mi utrkivali, kazao je svojedobno Ratray i dodao da su vrlo brzo shvatili da su romobili bila loša ideja.

U istom intervjuu kazao je da Donalda Trumpa na snimanju nije upoznao, ali upoznali su se naknadno te da bi Buzz, da je stvarna osoba, danas vjerojatno bio Trumpov savjetnik.

No time for red carpet. Crime fighting calls! Quick-To The Tickmoblie! @theticktv

A post shared by Devin Ratray (@devinratray) on