Home Nekategorizirano VIDEO Mali širokobriješki “Fićo” gazeći snijeg stekao veliku popularnost!

VIDEO Mali širokobriješki “Fićo” gazeći snijeg stekao veliku popularnost!

SHARE

Gotovo da nema osobe koja nije čula za popularnog “Fiću”

Automobil je to koji nije ništa posebno. Male kubikaže, slabe vučne zapremine, neudoban, izrazito uzak, spor i nimalo ekonomičan.

Ipak, uspio je ući u legendu nekoliko puta. Svima je više-manje poznati mali crveni Fićo iz Osijeka koji gazi tenka.

(Fićo gazi tenka, foto: Večernji.hr)

Ta fotografija simbolizira otpor malih prema velikima, odnosno srpskoj i JNA agresiji u Domovinskom ratu i svojevrsna je osveta za ovaj prizor.

O Fići heroju napisane su tone tekstova i on nije tema naše priče. Fićo iz naše priče ne gazi tenka, niti tenk gazi njega.

Naš Fićo gazi snijeg. I to kako!

U maniri najboljih terenaca i popularnih “đipova”, ovaj Fićo je zahvaljujući snijegu stekao veliku popularnost.

Igra nekolicine prijatelja koji su se okušali u vožnji po snijegu sasvim slučajno je stekla svjetsku popularnost. Naime, zahvaljujući poznatoj stranici Slavorum video je u samo nekoliko dana pogledalo skoro sto tisuća ljudi, a Slavorumova objava izazvala je niz smiješnih reakcija i komenatara.

Pogledajte kako izgleda kad se mali Fićo bori s velikim snježnim nanosima:

Video prilozi su nastali na području Širokog Brijega, u Gornjoj Britvici, za vrijeme velikog snijega koji je 2012. zadesio našu zemlju. Objavljeni su naknadno na You Tubeu.

Kako doznaje Dnevnik.ba, Fićo je još uvijek sposoban za vožnju i čeka prve pahulje da se ponovno okuša. Tko zna, možda ga u novoj avanturi pogleda i  milijunski auditorijum.

I.C./Dnevnik.ba