Home Društvo Vučiću navodno stiglo pismo ‘Pavelićevih križara’, optužili ga da opet izmišlja napade

Vučiću navodno stiglo pismo ‘Pavelićevih križara’, optužili ga da opet izmišlja napade

SHARE

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u petak je stiglo prijeteće pismo s potpisom: “Pavelićevi križari, ustaški gerilci” koje je poslano iz Hannovera u Njemačkoj.

Kako donosi Radio Sarajevo, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je  u trenutku dok se predsjednik Srbije nalazi u posjeti Kubi.

Pismo je napisano lošim pravopisom, što znači da je to napisao netko tko i ne poznaje dobro hrvatski jezik.

“Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirat ćemo u logore i posljednju trećinu natjerat ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce”, piše u pismu.

Istovremeno, na društvenim mrežama prozivaju Vučića da opet izmišlja atentate i urote. Mediji tvrde kako je iscenirano da se neredi s utakmica, prisjetimo se najnovijeg slučajeva prebijenih hrvatskih huligana na Partizanovom stadionu, presele na ulice u cilju destabilizacije vlasti, a pojavile su se i nebulozne tvrdnje kako su u sve uključene i neke obavještajne službe susjednih zemalja.