Home Društvo Čarolije BiH: Dobio kaznu zbog prekoračenja brzine tuđim automobilom koji nije vozio

Čarolije BiH: Dobio kaznu zbog prekoračenja brzine tuđim automobilom koji nije vozio

SHARE

Bojana Kukavicu iz Gradiške neugodno je iznenadila kuverta u kojoj je bila kazna za počinjeni prometni prekršaj.

Naime, u kazni koja je stigla iz Policijske postaje Gračanica navodi se da je 2. prosinca 2017. godine na dijelu magistralne ceste M-4 Doboj – Tuzla, u mjestu Donja Lahinja, počinjen prekršaj (prekoračenje brzine) vozilom VW Golf za koje tvrde da pripada Kukavici.

U kazni se navodi da Golf s registracijskim oznakama E26-K-350 išao 59 km/h na dijelu ceste gdje je dozvoljena brzina 40 km/h pa zbog toga traže od Kukavice da plati kaznu od 50 KM. Međutim, Kukavica ističe da ne posjeduje to vozilo i da nije počinio prekršaj.

Navodi da je u njegovom vlasništvu automobil Opel Vectra s registracijom E62-K-350. U odnosu na Golf razlika je u rasporedu brojeva prvoga dijela registracije, piše ATV.

Navedenoga dana nalazio sam se na poslu u svojoj tvrtki u Novoj Topoli kod Gradiške te se nisam nalazio na navedenom mjestu. Čak i da jesam, ne posjedujem vozilo Golf navedenih registracijskih oznaka, već vozilo Vectra drugih registracijskih oznaka. Zanima me što mi je dalje činiti i tko će snositi odgovornost za stres koji je nanesen meni i obitelji, kao i tko će snositi eventualne troškove i posljedice ovoga slučaja, pita Bojan Kukavica.

Kao dokaz svojih tvrdnji pored kazne poslao je i fotografiju svoga automobila na kojem se jasno vidi registracija.