Home Šport FOTO: Central osiguranje uz nogometne sudce Zapadnohercegovačke županije

FOTO: Central osiguranje uz nogometne sudce Zapadnohercegovačke županije

SHARE

U Zenici je u subotu i nedjelju održan drugi humanitarni turnir udruženja nogometnih sudaca i instruktora FBiH. Sudjelovalo je svih 10 udruženja, a na kraju nakon dva dana natjecanja u malom nogometu, titulu je ponijela ekipa sudaca i instruktora iz SBK, drugo mjesto osvojili su sudci iz Sarajevske županije, dok je treće mjesto zauzela ekipa domaćina ZDK.

Ovo druženje je bilo humanitarnog karaktera, jer su se prikupila sredstva, koja će biti uručena dnevnom centru za djecu s posebnim potrebama ZDK. Bilo je zanimljivo gledati kako se s loptom snalaze poznati sudci iz Premijer lige, Peljto, Paradžik, Šehović, Kaljanac, Obradović, Živković, Sivac, Ibrišimbegović i dr.

Sjajan organizator ove godine bila je Zenica, na čelu s Muamerom Burekovićem bivšim sudcem, a sada predsjednikom udruženja nogometnih sudaca ZDK uz asistenciju Adnana Alipagića, poznatog „mahača“ Premijer lige.

Na manifestaciji je bio prisutan i predsjednik komisije sudaca BiH, Ibrahim Hasanbegović te mnoga poznata lica iz svijeta nogometa, kao i bivši predsjednik N/FSBiH, Sulejman Čolaković.

„Prošle godine smo osvojili treće mjesto,a ove godine nakon naporne sezone najbitnije je bilo sudjelovati. Rezultat nije bio u prvom planu nego smo došli s mladom ekipom na druženje humanitarnog karaktera da bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna. Ovaj odlazak u Zenicu je vrhunac uspješne sezone da se malo okupimo, družimo i razmijenimo iskustva. Najbolje je bilo treće poluvrijeme u restoranu Topas gdje se ostalo do ranih jutarnjih sati“, rekao je za Ljubuški portal Goran Paradžik, kapetan hercegovačkih sudaca koji su opet pokazali veliko sudačko srce.

Iz Udruge nogometnih sudaca i instruktora Zapadnohercegovačke županije posebno zahvaljuju Central osiguranjuAuto salonu Kramar LjubuškiToniju Kraljeviću, dopredsjedniku Vlade i ministru financija i Zdenku Ćosiću, premijeru Županije Zapadnohercegovačke koji su financijski potpomogli ovu akciju humanitarnih sudaca.

Posted by Ljubuški portal on Montag, 18. Dezember 2017