Home Šport Pioniri NK Sloge Ljubuški zlatni u Zagrebu

Pioniri NK Sloge Ljubuški zlatni u Zagrebu

SHARE

Mlada U-15 momčad Sloge je na najbolji mogući način završila turnir pod nazivom “KID’S WINTER TROPHY 2017”, koji se održavao od 15.-17.12.2017. u Zagrebu.

Nakon tri susreta po skupinama protiv ekipa NK Libertas Dubrovnik (pobjeda 5:0), te slovenskih ekipa NK Rače (pobjeda 6:0) i NK Sava Kranj (pobjeda 3:1), u osmini finala s 3:0 svladali su ekipu NK Sutla.

U četvrtfinalu, nakon dramatičnih kaznenih udaraca, svladana je ekipa ŠN Gorski Kotar, dok je polufinalni susret protiv RNK Zmaj Makarska završio minimalnom pobjedom 1:0.

U finalnom susretu protiv slovenske ekipe NK Jadran, nakon regularnog dijela koji je završio bez pobjednika, mladi nogometaši Sloge slavili su nakon izvođenja kaznenih udaraca rezultatom 3:2.

Pobjednicima turnira uručeni su pehar i medalje, a nagrada za najboljeg vratara turnira otišla je u ruke Abrahama Miloša iz NK Sloge.

U-12 momčada Sloge također je odigrala sjajan turnir. Nakon tri pobjede po skupinama i tri pobjede u osmini finala zaustavila ih je momčad OFK Lauš minimalnim rezultatom 1:0.

Turnir na kojem je sudjelovalo preko 150 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke te Bosne i Hercegovine, momčad Sloge nastupila je sa pet generacija: U-17, U-15, U-14, U-13, U-12.

Ovim putem iz nogometnog kluba Sloga se još jednom zahvaljuju Općini Ljubuški, te tvrtkama Auto Salon Kramar, Unitrade, Parkovi, Diskont Planinić, Leda, Džajić commerce i Caffe bar Bambus koji su svojim sredstvima pomogli oko odlaska na turnir.

Pogledajte nekoliko fofografija