Home Crna kronika Mostarac uz pomoć helikoptera uhićen zbog oružane pljačke u Zagrebu

Mostarac uz pomoć helikoptera uhićen zbog oružane pljačke u Zagrebu

SHARE

Oružani napadači izvršili su jučer oko 7.45 sati razbojništvo i oružanu pljačku nad zaštitarima dostavnog vozila u Ulici Grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku, izvijestila je policija.

Brzom intervencijom policijskih službenika tri osobe, koje se dovode u vezu s kriminalnim djelom, dovedene su na kriminalističko istraživanje.

Bljesak.info neslužbeno saznaje kako je jedan od uhićenih četrdesetčetverogodišnji R.T. iz Mostara, koji je u Hercegovini odavno poznat po kriminalnim djelima.

Večernji.hr piše kako je Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pohvalio policajce koji su uhitili trojicu osumnjičenih. “Iskoristio bih priliku i pohvalio policijske službenike za promptnu, odlučnu i profesionalno izvedenu akciju u kojoj nijedan građanin nije bio ugrožen, čime je policija pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH”, izjavio je ministar. Ocijenio je da je policija “žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača” koji su nešto ranije izveli oružanu pljačku.

“Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikoptera locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi”, izjavio je ministar Božinović.