Home Društvo Oliveru će se ispuniti želja, provodi Božić kući s obitelji!

Oliveru će se ispuniti želja, provodi Božić kući s obitelji!

SHARE

Supruga Olivera Dragojevića Vesna, za 24 sata je potvrdila kako će naš glazbenik izaći iz bolnice u petak te će mu se tako ispuniti velika želja da Božić provede kod kuće s obitelji.

Olivera svaki dan u bolnici posjećuju supruga Vesna i obitelj. Njegovi bliski suradnici kažu kako se već počeo dosađivati u bolnici. Po danu uglavnom igra na karte s obitelji i prijateljima te priča viceve, pišu 24 sata.

Zbog narušenog zdravlja morao je otkazati i nastup na humanitarnom koncertu za djecu iz Klaićeve 22. prosinca u zagrebačkom Lisinskom. Prije dva tjedna otkazao je, tjedan dana prije zakazanog termina, oba koncerta u Spaladium Areni. Sa svojom vjernom publikom htio je proslaviti svoj 70. rođendan i 50 godina bogate glazbene karijere.

Njegov bliski suradnik i prijatelj Nenad Drobnjak kaže da mu je žao zbog odustajanja od koncerta, no zdravlje je ipak na prvom mjestu.

“Glazba je njegov smisao života. Bez glazbe ne može”, rekao je Tedi Spalato, koji ga također često posjećuje u bolnici.

“Odličan je, super je. Ide jako nabolje”, rekao je Spalato o zdravstvenom stanju Olivera Dragojevića

Oliver je u bolnici zbog narušenog zdravlja završio prije dvadesetak dana. Tumor na plućima dijagnosticirali su mu početkom kolovoza, kad mu je pozlilo na sprovodu prijatelja, glazbenika Remija Kazinotija. Ispočetka nije ni slutio da je riječ o takvoj bolesti.

Posljednji koncert na kojem je nastupio bio je sredinom listopada u splitskom HNK.

Prijatelji također kažu kako se “Morski vuk” dobro nosi s dijagnozom i da se svi nadaju kako će biti novih koncerata na proljeće.