Home Zanimljivosti Ivan Krolo udebljao se nakon završetka Života na vagi, evo kako danas...

Ivan Krolo udebljao se nakon završetka Života na vagi, evo kako danas izgleda

SHARE

ZAVRŠILA je i druga sezona Života na vagi, a pobjednik Dorian Crnković u pet je mjeseci skinuo 77 kilograma.

Više je to od kilaže koju je skinuo prvi pobjednik Ivan Krolo. Ekipa RTL-a posjetila je Krolu i provjerila kako se “drži” pola godine nakon skidanja 45 kilograma.

“Na početku mi se vratilo nešto malo kilograma, ali tada sam još bio u formi i trenirao sam. Međutim zadnja dva-tri mjeseca imao sam problema s ozljedama i sve skupa od izlaska iz showa udebljao sam se 15 kilograma”, priznao je.

Dodao je da je u showu bilo lakše skidati kilograme jer su kandidati na raspolaganju imali trenere i nutricioniste, a nakon što su napustili kuću bili su više-manje prepušteni sami sebi i svojoj želji da smršave.

“Najteže je kad iziđeš, jednostavno si prepušten sam sebi. Ipak, mislim da smo za ovog perioda dok smo bili u kući i koji smo izdržali vani sve do finala dovoljno mogli naučiti i o treninzima i o prehrani, ali jednostavno ti trening više nije potreban, moraš sam sebe motivirati”, dodao je.

Poput Doriana, koji je u nakon finala priznao da se zaljubio u kandidatkinju Ivanu Stapić, i Krolo je u showu našao ljubav.