Home Društvo Veliki interes za doček Nove godine na Blidinju, vikendice se iznajmljuju po...

Veliki interes za doček Nove godine na Blidinju, vikendice se iznajmljuju po 1.000 eura za tjedan

SHARE
Ljubitelji zime, prirode i planina imat će priliku za novogodišnju noć boraviti na području Blidinja. Organiziranje ‘Zimskog festivala’ u sklopu kojeg će na stazi na Risovcu koncerte održati Jelena Rozga i Jole izazvali su veliko zanimanje ljudi iz Hercegovine i Dalmacije, piše ABCportal.

S obzirom da na Blidinju postoji određeni ali ne veliki smještajni kapacitet što se tiče ugostiteljske ponude on je već odavno popunjen i teško da se može naći krevet više. Međutim na blidinjskom području postoji i određeni broj vikendica koje imaju kvalitetu i mogu ugostiti zainteresirane goste, a u vlasništvu su privatnih osoba i još uvijek nisu namijenjene za turističku ponudu i iznajmljivanje. No, čini se da su božićno-novogodišnji blagdani  upravo trenutak koji bi mogao u turističku svrhu i ponudu dodatno postaviti i privatni smještaj. Očekuje se da će na samom Risovcu sve vikendice biti popunjene uglavnom vlasnicima i njihovim gostima.

Organizirani višednevni zabavni program na Blidinju strašno je podigao potražnju za smještajem do te mjere da se vikendice za tjedan dana iznajmljuju i nude po cijeni od 1000eura. Kako sada stvari stoje , a po pričanju dobro upućenih, kada je u pitanju iznajmljivanje vikendica i tu je već sada teško pronaći vikendicu koja je slobodna. Bez sumnje Blidinje će kao nikada do sada biti krcato gostima koji očekuju odličnu zabavu i provod u ovom sve popularnijem hercegovačkom Parku prirode. Sami Doček nove biti će organiziran i u poznatom ugostiteljskom objeku Hajdučke vrleti, a da bi bili baš tu na dočeku potrebno se “sjetiti” već u rujnu.