Home Zanimljivosti DVOSTRUKI BLAGOSLOV Nick Vujičić postao otac blizanki!

DVOSTRUKI BLAGOSLOV Nick Vujičić postao otac blizanki!

SHARE

Najpoznatiji svjetski motivacijski govornik Nick Vujičić na svojem je Facebook-profilu objavio da je postao otac blizanki. U zagrljaju supruge i predivnih djevojčica zahvalio je Bogu na blagoslovu života.

Olivia Mei Vujicic i Ellie Laurel Vujicic odlučile su doći na svijet u srijedu 20 prosinca. Ljepši dar njihova majka nije mogla poželjeti jer toga dana je i ona rođena što je bio povod za dvostruko slavlje.

Identičan dvostruki blagoslov našeg milosrdnog i svemogućeg Boga!
Olivia Mei Vujicic i Ellie Laurel Vujicic. Mama i djevojčice su odlično! Obavijestio je pratioce na Facebook-u ponosni otac Nick!

Sa svojom suprugom Kanae Mijaharom ima već dva sina, Kiyoshia Jamesa i Dejana Levija koji se zasigurno silno raduju svojim malim sekama.

Podsjetimo, Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima.

Njegova životna priča dosad je nadahnula milijune ljudi diljem svijeta. Ovaj Australac s kalifornijskom adresom predsjedava međunarodnom neprofitnom udrugom “Život bez udova“ a u međuvremenu je diplomirao na dva fakulteta. Osim što je jedan od najpoznatijih svjetskih motivacijskih govornika utemeljio je i nekoliko škola za djecu u nerazvijenim zemljama i pomaže osobama koje se suočavaju s mislima o oduzimanju života.