Home Društvo SVAŠTA – AKO NEMA GORIVA NI AUTOBUS NE MOŽE IĆI: “Mrak putovanje”...

SVAŠTA – AKO NEMA GORIVA NI AUTOBUS NE MOŽE IĆI: “Mrak putovanje” iz Zagreba prema Hercegovini!

SHARE

Jedan stalni čitatelj našeg portala javio nam se i opisao jučerašnje putovanje autobusom iz Zagreba prema rodnoj Hercegovini, a on ga je okarakterizirao kao “Mrak putovanje”, iako u autobusu nije za suputnicu imao Anku Mrak Taritaš. A hvala Bogu, kako kaže, nije ni Vesnu Pusić.

“Autobus je krenuo u subotu u 8 sati iz Zagreba i u Široki Brijeg stigao u 21.20 sati, iako je bilo predviđeno da stigne u 16 sati, međutim putem se svašta nešto iskompliciralo. Čekali smo dobra dva sata na Graničnom prijelazu Gradiška što ima opravdanje u tome da je bila velika gužva, ali smo potom čekali još dobrih sat i pol zbog – ne zna se čega”, priča nam naš čitatelj.

Novi problemi nastaju na izlazu iz Banja Luke.

“Autobus je stao zbog navodnog kvara, no putnici su kasnije skontali da je riječ o nestanku goriva što smo ovjekovječili i fotografijom. Zbog toga smo čekali još dobrih sat vremena da nam stigne bidon goriva i da se to nalije u rezervoar. Jedna putnica je zvala redakcija jednog utjecajnog hrvatskog medija, ali su oni rekli kako se ne smiju ‘kačiti’ s firmom koja je vlasnik autobusa, pa sam se odlučio vama javiti znajući da neće biti cenzure. Najvažnije od svega, stigli smo živi i zdravi. I prije božićne mise polnoćke na Širokom Brijegu” – ispričao nam je naš čitatelj.

 Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba Foto: Čitatelj portala Dnevno.ba