Home Crna kronika Umro od srčanog udara u lovu: Pripadnici GSS Ljubuški i Grude u...

Umro od srčanog udara u lovu: Pripadnici GSS Ljubuški i Grude u predjelu Šipovače na samoj granici s RH satima izvlačili tijelo

SHARE

Kako smo sinoć pisali muškarac je preminuo u lovu na lokalitetu Šipovača pored Ljubuškog, a njegovo tijelo s nepristupačnog terena na granici s Hrvatskom izvukli su pripadnici GSS-a Ljubuški i GSS-a Grude.

“Nastradali je najvjerovatnije umro od posljedica srčanog udara. Nije bio sam, već s nekoliko drugih lovaca koji su nesreću prijavili prvoj ispostavi GSS-a. Akcija je trajala nekoliko sati jer se radi o nepristupačnom terenu na samoj granici s Hrvatskom”, kazali su za iz GSS-a BiH, prenosi hip.ba.

Slučaj je sada u nadležnosti PU Ljubuški, a kako se slučaj dogodio na samoj granici uključena je PU Vrgorac Splitsko-dalmatinske županije,

Poznat je i identitet preminuloga lovca, riječ je o Ivanu Loboja iz ljubuškog sela Veljaci, od koga se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji i poznanici.

Svi u vrgoračkom i ljubuškom kraju poznavali su Loboju kao izuzetnog veseljaka. Počivao u miru Božjem, obitelji iskrena sućut.