Home Šport Klasnić: Dobio sam ponudu, možda nastavim igrati nogomet

Klasnić: Dobio sam ponudu, možda nastavim igrati nogomet

SHARE
Nisam nov čovjek, ali mnogo je toga sad ugodnije. Mogu piti što god i koliko želim, jesti što želim. Više ne moram ići na dijalizu – kaže Klasnić.

Ivan Klasnić ne isključuje povratak na teren, iako su iza njega tri transplantacije bubrega. Posljednju je imao u listopadu u Zagrebu.

– Nisam nov čovjek, ali mnogo je toga sad ugodnije. Mogu piti što god i koliko želim, jesti što želim. Više ne moram ići na dijalizu. Život je sada jednostavniji i to je lijepo. Nije mi ni prije bilo loše, ja definitivno nisam tip koji se žali. U vrijeme kad sam morao na dijalizu smio sam unijeti 1,5 litara tekućine u tom razdoblju – rekao je Ivan Klasnić za Weser Kurier pa dodao:

– U to se nije ubrajala samo voda, već i hrana koja ju sadrži poput juhe ili salate. Lijepo je biti bez tih zabrana, a i vrijeme koje sam provodio na dijalizi sad mogu koristiti na drugačiji način.

Na red su došle i nogometne teme gdje je Ivan otkrio kako je uvjeren da će Werder ostati u ligi, a morao je odgovarati i na pitanje vidi li se kao trener.

– Ne, nije to za mene. No, zato sam nakon transplantacije dobio ponudu da nastavim igrati, možda je to opcija. Moram do ljeta ući u formu – kaže 37-godišnji Klasnić.

– Nisam još imao oproštajnu utakmicu, volio bih ju imati na Weserstadionu, o čemu smo već pričali. No, sad imam novi bubreg, a to vam je kao promjena motora na automobilu. Sad imam novi. Nakon prve transplantacije sam se vratio nogometu, zašto tako ne bi bilo i sada? – zaključio je Ivan Klasnić.