Home Zanimljivosti K’O SESTRE Bračni par Leko ne viđamo zajedno, ali zato atraktivna...

K’O SESTRE Bračni par Leko ne viđamo zajedno, ali zato atraktivna Jelena uredno pozira s nevistom: evo kako se cure provode na Adventu u Zagrebu

SHARE

Tajnu bračnoga para Leko zainteresirana hrvatska javnost nikako da dokuči. Jesu li zajedno, nisu li, ako nisu, otkada nisu, a ako i jesu – zašto se ne pojavljuju zajedno?
Na njihovim društvenim mrežama nema zajedničkih fotografija, na događanja ne dolaze u paru, a nećete ih vidjeti baš ni kako neobavezno šetaju gradom. Jedini je stoga zaključak da su priče koje kruže kuloarima istinite i da je brak našega poznatoga nogometaško-manekenskoga para odavno gotov. Kako im je privatnost važna, od njih nećete čuti potvrdu, ali redovito ćete ih viđati s djecom. Odvojeno, dakako.
Osim djece, još je jedna ‘poveznica’ ovome (bivšemu?) paru. Jerkova sestra Jelena jako je dobra prijateljica s prelijepom Ivom, pa se cure često druže. Kako Iva s djecom živi u Zagrebu, a Jelena u Dubaiju, druženja su nešto rjeđa, ali zato i puno intenzivnija.

Golema količina ljubavi i srdaca koja isijava iz objava koje cure dijele na Instagramu potvrda je njihovomu prijateljstvu, a redovito stavljaju i ‘hashtagove’ ‘sestre’ i ‘sestrinska ljubav’. Ovoga puta podružile su se na Adventu u Zagrebu, a detalje izlaska podijelile su na društvenim mrežama.
Jelena se, očito je, odlično slaže s nevistom, a što na sve kaže samozatajni Jerko, ne znamo…