Home Društvo Hrvatski egzorcist uzbunio Trst: ‘Noću se čuje urlanje’

Hrvatski egzorcist uzbunio Trst: ‘Noću se čuje urlanje’

SHARE

Jordan Zerjal, koji živi u kući nedaleko crkve gdje je fra Palić u službi, kaže da noću satima i satima iz crkve dopire urlanje i to uglavnom mlađih žena, zbog čega su morali zvati policiju

Hrvatski egzorcist fra Rosario ‘Rozo’ Palić izazvao je pravu pomutnju u susjednoj Italiji, gdje u omanjem mjestu iznad Trsta obavlja svoju službu, prenosi Istarski.hr.

Kako pišu talijanski mediji, naročito Il Piccolo, popularnost hrvatskog svećenika stvara komunalne probleme te utječe na red i mir. Naime, subotom, kad vodi misu na hrvatskom, iz Hrvatske dolazi stotine vjernika u brojnim autobusima, koji, kako navodi Il Piccolo, divlje parkiraju te ugrožavaju cestu, koja nije prilagođena takvim vozilima i takvoj frekventnosti.

Jordan Zerjal, koji živi u kući nedaleko crkve, izjavio je za Il Piccolo da noću satima i satima iz crkve dopire urlanje, zbog čega su morali zvati policiju.

– Začudo, povici su bili isključivo ženski, i rekao bih, dolazili su od mlađih osoba. Ne vjerujem da su demonskim utjecajima podložne samo djevojke. Na to smo ukazali i karabinjerima, ali nikad nismo dobili odgovor – rekao je Zerjal.

24sata.hr