Home Društvo OBMANA JOJ NIJE USPJELA: Ubila je svoga dečka Dražena Pavlovića i potom...

OBMANA JOJ NIJE USPJELA: Ubila je svoga dečka Dražena Pavlovića i potom lažno prijavila da ju je silovao, prijeti joj 40 godina zatvora

SHARE

Obdukcijom  je utvrđeno da je B.M. nožem izbola svoga partnera u prsa, leđa i glavu, a policija je na temelju nalaza ginekološkog pregleda odbacila njezine tvrdnje da je svoga dečka nasmrt izbola jer ju je prethodno silovao

Četrdesetjednogodišnja B.M. koja je u četvrtak u svome stanu u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom naselju Vrapče nasmrt izbola nožem svoga 52-godišnjeg partnera Dražena Pavlovića, prijavljena je za teško ubojstvo na okrutan ili podmukao način i prijeti joj kazna do 40 godina zatvora.

Oa je jučer predana zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega će tužiteljstvo protiv nje predložiti istražni zatvor, piše Jutarnji list.

Lagala je da ju je silovao

Obdukcijom  je utvrđeno da je B.M. nožem izbola svoga partnera u prsa, leđa i glavu. Također, policija je na temelju nalaza ginekološkog pregleda odbacila njezine tvrdnje da je žrtvu nasmrt izbola jer ju je prethodno silovao.

Policija je utvrdila i da su oboje prije tragičnog čina u njenome stanu konzumirali alkoholna pića.

I ranije ga je pokušavala ubiti

Kako smo već ranije objavili, B.N. koja je s Pavlovićem godinama bila u vezi i sama je ozlijeđena u sukobu, U bolnicu u Vinogradskoj ulici dovezena je oblivena krvlju, a tamo je izjavila da je silovana i da se branila od napada svoga partnera.

Ona je prošle godine već bila prijavljena zbog pokušaja ubojstva Pavlovića, no potom su se pomirili i nastavili vezu.h