Home Šport Filipović lako do pobjede u Japanu: ‘Kohsaki su slomljene kosti na licu,...

Filipović lako do pobjede u Japanu: ‘Kohsaki su slomljene kosti na licu, voze ga u bolnicu’

SHARE
– Nadam se da nije ozbiljnije ozlijeđen. Iako grub, ovo je ipak sport. Nadam se da će biti u redu, poručio je Filipović.

Mirko Filipović je u ringu, odmah nakon pobjede nad Japancem Tsuyoshijem Kohsakom, poručio kako se nada da njegov suparnik nije teže ozlijeđen. A onda je u videu objavljenom na njegovom Facebook profilu otkrio kako Japanca voze u bolnicu.

Ovo je vodećem hrvatskom gladijatoru bio jubilarni, 50. meč u slobodnoj borbi, u kojoj dosad ima 36 pobjeda (27 nokautom).

Nakon što se prije točno godinu dana oprostio osvajanjem Rizinova Grand Pixa, Mirko Filipović odlučio se vratiti kako bi se dostojno zahvalio najvjernijoj publici na podršci te ga, prema najavljenom, očekuju tri borbe. Prva od njih na rasporedu je bila danas u Saitama Areni protiv Japanca Tsuyoshija Kohsake. A završila je sjajnim Cro Copovim nokautom!


Hrvatski borac silovito je počeo borbu i već nakon nekoliko sekundi srušio na tlo Japanca. Uslijedili su žestoki udarci u glavu pa je sudac nakon 60 sekundi prekinuo meč.

Mirku je to bila osma uzastopna pobjeda čime je ostvario najuspješniji niz u MMA karijeri. Ovo je vodećem hrvatskom gladijatoru bio jubilarni, 50. meč u slobodnoj borbi, u kojoj dosad ima 36 pobjeda (27 nokautom).

Filipović je prvi put u karijeri na borbu poveo i svog starijeg sina Ivana koji mu je stajao u kutu.

Tijek programa:

12:27 – Pobjeda Mirka! Borba je trajala samo minutu! Sudac je morao prekinuti borbu jer je Filipović nemilosrdno udarao Kohsaku dok je ležao na podu.

12:26 – Sjajno je počeo Mirko, Japanac je već na podu!

12:25 – Počela je borba!

12:24 – Mirko Filipović je u ringu i oekuje dolazak Japanca Kohsake. Meč uskoro počinje!

 

Video je snimljen u svlačionici, a uz njega su bili Stipe Drviš i sin Ivan.

– Već sam popio tri boce vode, a iz mene ne izlazi ni kap. Moram na dopinšku kontrolu pa ću očito morati popiti još tri boce – zaključio je Mirko.