Home Kultura VIDEO Sjećate li se neugledne Susan Boyle koja je glasom oduševila svijet?...

VIDEO Sjećate li se neugledne Susan Boyle koja je glasom oduševila svijet? Evo gdje je i što radi danas

SHARE

SUSAN Boyle se 2009. godine pojavila na Britain’s got a talent i iznenadila cijeli svijet svojim pjevačkim umijećem. Neugledna kućanica iz Velike Britanije na audiciji je naišla na podsmijeh svih u dvorani, dok nije pustila glas. Istog trenutka kada je otpjevala pjesmu “I dreamed a dream” postala je zvijezda i svi su čuli za nju.

Snimku prve audicije do sada je pogledalo 220 milijuna ljudi, a mnogi smatraju Susan Boyle simbolom ostvarenja snova. Susan je tada rekla da bi voljela biti popularna kao Elaine Page, svi su se smijali, ali je Susan nakon Supertalenta zapjevala sa svojim idolom.

Nakon što se proslavila, Susan Boyle pjevala je Obami, Papi i britanskoj kraljici, a zaradila je sedam milijuna dolara. Ipak, čini se da je potpuno nestala. Razloga je mnogo, ako je vjerovati britanskim medijima. Kao neki od razloga navode se njezina bolest, smrt sestre, ali i prekid s prvim dečkom. Susan je prvi put u vezi bila s 53 godine.

Pjevačica je planirala posvojiti dijete budući da nikada nije osnovala obitelj.

Susan se nije prestala baviti pjevanjem, ali ne želi biti stalno prisutna u medijima. Danas vrijedi 33 milijuna dolara te i dalje održava nastupe koji su jako posjećeni. Ima stotine tisuća fanova i snima albume, a ove godine pokazala je da je drastično smršavila.