Home Društvo Deveto dijete u obitelji Tomislava Debeljaka: Hoćemo li imati još djece, samo...

Deveto dijete u obitelji Tomislava Debeljaka: Hoćemo li imati još djece, samo Bog zna!

SHARE

Obitelj Debeljak s rođenjem malene Korine broji 11 članova. Tomislav, vlasnik škvera Brodosplit, i supruga Danijela, sada imaju devetero djece; pet curica i četiri dječaka.

Nova Godina nam je donijela našu ljubav i srećicu, našu malu Korinu, 3170 grama tešku i 49 centimetara dugačku.

Pohvalio se u utorak fotografijom iz bolnice s tek rođenom kćerkicom na svojem Facebook profilu Tomislav Debeljak (43), vlasnik splitskog brodogradilišta Brodosplit. Obitelj Debeljak jedna je od rijetkih u Hrvatskoj s više od dvoje djece. Malo tko se uopće odluči i na treće, a malena Korina deveto je dijete razdraganih roditelja Tomislava i njegove supruge Danijele. Iako ne voli publicitet, posebno ne po pitanju obitelji, kako nam je rekao u kratkom razgovoru, ipak nam je istaknuo kako je Korininim rođenjem omjer snaga u njihovu domu prevagnuo na žensku stranu.

– Rodila nam se naša Korina, tako da sad imamo pet curica i četiri dječaka. Hoćemo li imati još djece, to samo Bog zna, kazao je Tomislav Debeljak za 24sata.hr

Kako je svojedobno otkrio u jednom intervjuu, djecu obožava, ali mu je žao što zbog posla ne može s njima provoditi vremena koliko bi htio. Naime, dok njegova obitelj živi u Samoboru, on posljednje četiri godine, otkako je njegova tvrtka DIV kupila Brodosplit, živi u Splitu. Doma dođe vikendom, a upravo je za suprugu Danijelu često isticao kako je ona ta koja drži sva četiri zida obiteljskog doma i sama brine o kućanstvu i brojnoj dječici. Nemaju čak, znao je naglasiti ovaj poduzetnik, ni kućnu pomoćnicu, on nema osobnog vozača, a donedavo su svi živjeli u malom dvosobnom stanu. Zbog širenja obitelji ipak su sagradili kuću, ali supruga ipak sve sama stiže.

– Supruga Danijela je osoba kojoj se divim jer, zbog mojeg posla, sama vodi brigu o djeci. Ja radim i po dvadeset sati na dan, dođem petkom, vraćam se u Split nedjeljom, ali ona nadoknađuje moju odsutnost. Sretan sam čovjek s tako velikom obitelji – rekao je prije nekoliko godina Tomislav, dodajući kako bi svaki izostanak s posla u Brodosplitu mogao značiti izgubljene milijune kuna.