Home Gospodarstvo Cijena prava sitnica: Nova novcata Tesla Model S dostupna kod Kramara

Cijena prava sitnica: Nova novcata Tesla Model S dostupna kod Kramara

SHARE

Autosalon Kramar iz Ljubuškog u svojoj ponudi ima potpuno nov automobil, električni, Tesla Model S.

Cijena je prava sitnica, samo 209.000,00 KM bez PDV-a, odnosno 249.000,00 s PDV-om.

Na ovom linku možete pogledati spomenuto vozilo. Na web stranici ovoga salona nalazi se i podatak kako su jedan ovakav automobil već prodali.

Nešto o samom Tesla Model S automobilu

Model S dizajniran je od temelja do najsigurnije i najuzbudljivije limuzine na cesti. S neusporedivom izvedbom isporučenom kroz Teslin jedinstveni, električni pogonski sklop, Model S ubrzava od 0 do 100 km / h za samo 2,7 sekunde.

Model S dolazi s Autopilot sposobnostima osmišljenim kako bi vaša vožnja cestom bila ne samo sigurnija, nego i bez stresa. Model S sada ima puna LED adaptivna prednja svjetla. Osim poboljšanja dizajna, oni također povećavaju sigurnost: 14 LED svjetala s dinamičkim okretajima u tri položaja poboljšavaju vidljivost noću, naročito na zavojitim cestama.

Model S ima medicinski HEPA sustav za filtriranje zraka koji uklanja 99,97% onečišćenja ispuštenih čestica i učinkovito uklanja sve alergene, bakterije i druge kontaminante iz zraka u kabini. Vozilo posjeduje hardver koji je potreban za punu sposobnost samostalnog upravljanja na sigurnosnoj razini znatno većoj od ljudskog vozača. Osam surround kamera pruža 360 stupnjeva vidljivosti oko automobila na do 250 metara raspona. Dvanaest ultrazvučnih senzora nadopunjuju ovu viziju, omogućujući otkrivanje tvrdih i mekih predmeta. Radar koji je okrenut prema naprijed s pojačanom obradom pruža dodatne podatke o svijetu na valnoj duljini koja je u stanju vidjeti kroz jaku kišu, maglu, prašinu, pa čak i automobil ispred sebe.

Vozilo će uskladiti brzinu sa prometnim uvjetima, zadržati unutar trake, automatski promijeniti trake, prijelaz s jedne ceste na drugu, napuštanje autoceste kada je vaše odredište blizu, parkirati se kada se nalazite blizu parkirnog mjesta i pozvati vas iz vaše garaže.

Sve što trebate učiniti je ući i reći vašem automobilu gdje krenuti. Ako ništa ne kažete, vaš automobil će pogledati vaš kalendar i odvesti vas tamo ka preuzetoj destinaciji. Tesla će otkriti optimalnu rutu, ploviti gradskim ulicama, složenim raskrižjima i autocestama. S dva motora, jedan prednji i jedan straga, Model S digitalno i nezavisno kontrolira okretni moment na prednjim i stražnjim kotačima. Rezultat je neusporediva kontrola vuče u svim uvjetima.

Izvedba modela S standardna je s dvostrukim motorom s pogonom na sve kotače, povezujući stražnji motor visokih performansi s prednjim motorom visoke učinkovitosti kako bi postigao ubrzanje superautomobila, od nula do 100 km / h u 2,7 sekundi. Unutar vozila dominira 17 inčni zaslon osjetljiv na dodir, koji je usmjeren prema vozaču i uključuje dnevne i noćne načine za bolju vidljivost bez ometanja. Sadrži bogat sadržaj na dohvat ruke i pruža mobilnu povezivost kako biste lako pronašli odredište, omiljenu pjesmu ili novi restoran.

Teslin Model S ima veći domet od bilo kojeg drugog električnog automobila na tržištu. Model S 100D s jednim punjenjem može preći 539 kilometara, objavljeno je na Kramarovoj web stranici.