Home Zanimljivosti Nova opcija na Viberu je toliko dobra da ćete odmah početi s...

Nova opcija na Viberu je toliko dobra da ćete odmah početi s korištenjem

SHARE

Korisnici Vibera dobili su mogućnost razmjenjivati fotografije i video-zapise koji će nakon gledanja biti obrisani. Snapchat je prije nekoliko godina popularizirao samouništavajuće poruke, pa je ova opcija postala popularna. Na taj način bi osobe mogle slati “slobodnije” fotografije bez straha da će ih vidjeti druge osobe osim vlasnika telefona.

Nekoliko sekundi nakon primanja poruke, one bi nestale zauvijek tako da ih više nitko ne bi mogao vidjeti. Vremenom je Snapchat postao puno više od platforme za slanje samouništavajućih poruka, dok su ovu opciju predstavile i druge tvrtke i servisi.

Sada je mogućnost slanja fotografija i video-zapisa koji nestaju nekoliko sekundi nakon njihovog otvaranja dostupna i na Viberu.

Nakon snimanja fotografija ili video-zapisa (unutar Viberove aplikacije) u gornjem desnom ili donjem lijevom kutu pojavit će se ikona precrtanog sata putem koje korisnici mogu odabrati vrijeme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati s telefona primatelja nakon što ih oni otvore.

Razdoblje brisanja poruke moguće je staviti na jednu, tri ili sedam sekundi.

Iako Viber kasni s predstavljanjem ove opcije, sigurno je da će brzo postati popularna među milijunima korisnika ovog servisa za komunikaciju.