Home Crna kronika Uhićen zbog više krađa akumulatora na području Mostara

Uhićen zbog više krađa akumulatora na području Mostara

SHARE

A.Š. se sumnjiči za niz krađa akumulatora na području Mostara, te je nakon privođenja kriminalistički obrađen, a oduzeti automobil je pregledan.

Službenici Policijske uprave Mostar su tijekom protekle subote specijaliziranim vozilom ‘pauk’ izuzeli automobil Golf 2 kojega je koristila muška osoba A.Š. (1990.).

Kako Bljesak.info saznaje iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, A.Š. je u subotu oko 4:15 sati lišen slobode zbog pokušaja krađe akumulatora iz vozila u prigradskom naselju Vojno, sjeverno od Mostara. A.Š. je uhićen na području naselja Potoci.

U noći 5/6.1.2018. godine u 3:45 sati Policijskoj postaji Mostar – sjever N.M. iz Mostara je prijavio kako je zatekao nepoznatu osobu u pokušaju krađe akumulatora s njegovog teretnog vozila u mjestu Vojno, te da je nepoznati izvršitelj repetirao pištolj u pravcu prijavitelja i pobjegao s lica mjesta.

U 4:15 sati patrola policije je u mjestu Potoci zatekla nepoznatu osobu u krađi akumulatora sa teretnog vozila DAF, a koji odgovara prethodnom opisu. Radi se o A.Š. (1990.) iz Mostara. Isti je lišen slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim. policije te su poduzete potrebne mjere.

Inače, A.Š. se sumnjiči za niz krađa akumulatora na području Mostara, te je nakon privođenja kriminalistički obrađen, a oduzeti automobil je pregledan. Službenici policije poduzimaju dalje mjere i radnje oko dokumentiranja počinjenih kaznenih djela ove osobe.