Home Crna kronika Djevojka i dečko nađeni mrtvi, sumnjaju na sotonistički obred

Djevojka i dečko nađeni mrtvi, sumnjaju na sotonistički obred

SHARE

Na grčkom otoku Kefaloniji pronađena su tijela Bugarke Lilije Botusheve (24) i njezinog 30-godišnjeg dečka iz Njemačke. Policija sumnja da su si živote oduzeli 30. prosinca počinivši samoubojstva u sotonističkom obredu.

Tijela para otkrivena su 2. siječnja u iznajmljenoj sobi u vili u kojoj je tamošnja policija zatekla krvlju oblivene zidove te noževe i svijeće kako leže posvuda naokolo. Na oba tijela ustanovljene su brojne ubodne rane.

Lilija je oko vrata imala lančić s privjeskom u obliku pentagrama te je policija zaključila da si je sama oduzela život. Njezin mladić mrtav je pronađen u kadi s nožem u srcu. Stravične scene otkrivene su dan prije prvog punog mjeseca u 2018. godini koji se naziva i ‘Vučji mjesec’.

Nestanak Bugarke prijavljen je još u srpnju prošle godine, a njezini prijatelji i obitelj tragali su za njom i putem društvenih mreža na kojima su mjesecima objavljivali njezinu fotografiju, piše Mirror.

Obitelj je i sumnjala da je upala u ralje sotonista. Istražitelji su na tijelu pronašli i brojne ožiljke zbog kojih su zaključili da se i ranije samoozljeđivala. Tragova samoobrane na tijelima nije bilo.

Zaključeno je da je mladić prije smrti pokušavao pomoći djevojci no obdukcija je pokazala da je legao u kadu i nekoliko se puta ubo nožem nakon čega si je probo srce.

Grčke vlasti i dalje pokušavaju rasvijetliti okolnosti tragičnih smrti se očekuju rezultati toksikološke analize kako bi se utvrdilo je li par bio pod utjecajem alkohola ili droga, piše grčki Newsit.