Home Gospodarstvo AUDIO&FOTO: Markotić i Vuletić potpisali ugovor o poslovnoj suradnji Parkova i Vjetrenice

AUDIO&FOTO: Markotić i Vuletić potpisali ugovor o poslovnoj suradnji Parkova i Vjetrenice

SHARE

Direktor Javnog poduzeća Parkovi d.o.o. Ljubuški Vedran Markotić i Nikša Vuletić, v.d. direktora JP “Vjetrenica -Popovo Polje” Ravno danas su u Ljubuškom potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Svečanom potpisivanju ugovora u prostorijama JP Parkovi nazočili su predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, te načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović.

Planirana poslovna suradnja se ogleda u razvojnim potrebama J.P. Parkovi i JP Vjetrenica putem unaprjeđenja turizma, te povezivanja i jačanja odnosa između općine Ljubuški i općine Ravno.

Dogovoreno je zajedničko nastupanje prilikom apliciranja na EU fondove, kao i projekte prekogranične suradnje,  te međusobno reklamiranje na način da bi JP “Parkovi” d.o.o. na svojem parking prostoru na Kravici postavilo reklamu sa plakatom Vjetrenice i potrebnim informacijama, kao i postavljanje plakata Kravica sa potrebnim informacijama na parking prostoru Vjetrenice.

Također, dogovoreno je dijeljenje posjetiteljima promotivnih letaka JP Parkovi d.o.o. na ulazu u Vjetrenicu, kao i dijeljenje posjetiteljima na Kravici promotivnih letaka JP Vjetrenica, te ujedno i osmišljavanje zajedničkih cjelodnevnih izleta kao proizvod za agencije, te nuđenje istih turističkim agencijama na tržištu.

Cilj ove suradnje je zajednička promocija prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, ali i zajednički nastup jednim dijelom pri aplikacijama na Fond za zaštitu okoliša, kao i ostalim institucijama koje se izravno ili neizravno vežu za turizam.

Poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli Vedran Markotić i Nikša Vuletić