Home Društvo Enis Bešlagić vraća se na TV: ‘Biznis s čokoladama ostaje, glumit ću...

Enis Bešlagić vraća se na TV: ‘Biznis s čokoladama ostaje, glumit ću kad mi je zanimljivo’

SHARE

Nakon što se nedavno oglasio poslije godinu dana bez posla, Enis Bešlagić na proljeće bi se trebao vratiti na male ekrane. Naime, s Joškom Lokasom Bešlagić radi na novom autorskom projektu, a u pitanju je kviz, piše Dnevni avaz.

Kviz bi trebao biti sniman u produkciji HRT-a i trebao bi biti emitiran na prostoru cijele regije. “Na proljeće bi trebalo početi snimanje i prvi put na našim prostorima se nešto takvo radi. Natjecatelji u studiju bit će publika, znači oni koji dođu gledati kviz faktički će se i natjecati”, pojasnio je Bešlagić.

Istaknuo je kako će kviz biti namijenjen svima, od sedam do 77 godina. “Cilj nam je da zabavimo ljude, a toga nam nedostaje, jer danas se svi samo bave tko će kome i kako naškoditi. Sada vladaju podjele na ove, na one. Pratim ljude i vidim da imaju tu konstantnu depresiju, koju bar u nekoj mjeri kvizom želimo izliječiti. Mnogi će ovaj moj korak prokomentirati i reći kako to da mu je sad do smijeha i zezancije. Sve to govori da smo jednostavno svi uvučeni u tu bolest društva zvanu depresija i tako drugi nama najlakše vladaju”, kaže Bešlagić.

Osim rada na kvizu, Bešlagić je otkrio i kako planira snimiti autorsku seriju, te da će biti dio hrvatskog glazbenog showa “Zvjezdice”.

“Nadam se da ću se sve više baviti autorskim projektima, a s druge strane stoji i ovaj biznis s čokoladicama. Odlučio sam raditi autorske projekte, ali ću se i glumi vraćati projektima koji me zanimaju i koji zadovoljavaju moj umjetnički život”, pojašnjava.

“U proteklom vremenu sam dosta ponuda odbio. Ne želim snimati projekte ratne tematike i mračne filmove, više bih volio nekih pozitivnih priča i komedije, jer je mrak svakako oko nas. Ovdje nema kuće koja nema neki svoj problem i svoju muku. Samo neka nije pretenciozno, bitno je da je komično, mi ćemo se truditi da ljude nasmijemo”, zaključio je.